• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Nokia 5230, musta, UK-malli

sman

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
18.10.2004
Viestit
168
Reaktiopisteet
5
Takuu: 12.02.12 asti(euroopassa)
Kuitti: on
Kytky: ei
Kunto: uudenveroinen
Sim-lukko: ei
Vaihto: ei

Myynnissä siis reilun viikon käytetty harmaa/musta Nokian 5230 malli johon saa mm. Ovi mapsin navigaatiolla. Puhelin siis täkäläisella kielipaketilla(EURO1: English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese) ja tuotekoodilla, minkä saa muutettua itse, helposti ja omalla vastuulla, eräällä tietylllä ohjelmalla haluamakseen.

Aijaa.com - sman - 5800662.jpg

Paketissa mukana kaikki mitä ostettaessakin:
*puhelin
*akku
*laturi(suomi tai uk-malli ostajan toiveiden mukaan. ylimääräinen laturi löytyy kyllä)
*pinkki ja musta takakuori
*plektra-roikotin
*kuulokkeet

+Lisäksi+
Nokian oma CA101-kaapeli
Kingstonin 8GB MicroSD

Hintapyyntö: 100 euroa sis. pk:n
Sijainti: St Andrews, Skotlanti
Toimitustavat: Postipaketti, tai kasvokkain Helsingissä 27.3 - 10.4

Myyjän yhteystiedot:
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Top Bottom