• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

**MYYTY** N97 valkoinen

seiluri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
576   0   0
Liittynyt
20.11.2003
Viestit
2096
Reaktiopisteet
792
Puhelinmalli
Samsung
Myyty

N97 valkoinen

Takuu: 8/2011
Kuitti: Takuukuitti
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto:

Hyväkuntoinen valkoinen N97 mukana kaikki mitä nokia on laatikkoon tehtaalla pakannut

Hintapyyntö: 290
Sijainti: Turku
Toimitustavat:

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti: Zeiluri@saunalahti.fi
Myyjän puhelinnumero:
 

yepp

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
38   0   0
Liittynyt
30.10.2003
Viestit
2322
Reaktiopisteet
253
Puhelinmalli
OnePlus 8pro
Onko gps-vikaa / kameranlinssin naarmuuntumis vikaa? Onko näytössä naarmuja? Voisin nyt alustavasti tarjota HP:n, kuvia kuitenkin olisi kiva ennen kauppoja saada.
 

seiluri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
576   0   0
Liittynyt
20.11.2003
Viestit
2096
Reaktiopisteet
792
Puhelinmalli
Samsung
Onko gps-vikaa / kameranlinssin naarmuuntumis vikaa? Onko näytössä naarmuja? Voisin nyt alustavasti tarjota HP:n, kuvia kuitenkin olisi kiva ennen kauppoja saada.

otin just pari kuvaa tällä 97 ja postasin ne tänne foorumille tavaratorin liitteeksi kun koitan saada tuon näytöllisen auto hf sarjan myös kaupaksi, eli päättele niistä kameran kuntoa...

Gps en ole käyttänyt koska autoissani on navigaattorit.

Kumpaakaan noista vioista en ole korjauttanut, eli jos niissä mielestäsi jotain vikaa on niin voit toki toimittaa luurin huoltoon jossa iskevät varmuuden vuoksi sisään nuo rauta päivitykset ilman veloitusta.

Ja näyttökin on mielestäni naarmuton niinkuin koko luuri muutenkin on hyvässä kunnossa, laita maili osoitteesi yv:nä ni postittelen huomenna pari valokuvaa
 
Top Bottom