• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY - Motorola Milestone - Kiitos kaupoista!

nessi

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
4.12.2009
Viestit
133
Reaktiopisteet
20
Puhelinmalli
useita
Motorola Milestone

Takuu: 23 kk
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: kuin uusi
Vaihto: ei

Verkkokauppa.comista 30.12.09 ostettu. Myyntipaketti on ja kaikki sisältö. QWERTY-puhelin! Takuu 30.12.2011 asti.

Näyttö on mahtava, mutta ei korvaa huononäköisellä miniläppäriä, joten myyn pois. Ei rootattu tai muutenkaan pahoinpidelty. Sovelluksia kokeiltu.

Hintapyyntö: 400€
Sijainti: Kauniainen
Toimitustavat: nouto tai f2f (muu jos pakko)

Myyjän nimi: J*y*r*k*i ******
Myyjän sähköposti: **** ÄTMERKKI *** PISTE fi
Myyjän puhelinnumero: ******************
 

nessi

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
4.12.2009
Viestit
133
Reaktiopisteet
20
Puhelinmalli
useita
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.8.2006
Viestit
22
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy Spica | ex E51,K610i, K700i, T100, T310, R600, T65, T28, T10, R320s, GH 688, GH 388.
Terve! Olisko tota mitään mahdollisuutta lähettää postiennakolla? Kiinnostais tuo ostaa mut luoton käyttö vaatii muualta kuin kaupasta ostettaessa joskus erikoismenettelyjä :)
 
Top Bottom