*MYYTY* M: LG KE850 Prada + tarvikkeet

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja PK_, 4/6/08.

 1. PK_

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  LG KE850 Prada
  LG:n Prada Phone on uniikki, pelkistetyn tyylikäs matkapuhelin, jossa on nerokas täyskokoinen kosketusnäyttö.

  Puhelin on vain 12 mm paksu, ja sen erityisleveä näyttö luo ainutlaatuisen visuaalisen elämyksen ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia monista lisäeduista, kuten 2 megapikselin Schneider-Kreuznachin linssillä varustetusta kamerasta, asiakirjojen tarkastelutoiminnosta ja videoiden katselumahdollisuudesta.

  LG:n Prada Phonessa on useita multimediatoimintoja, MP3-soitin ja monipuolinen musiikkisovellus (Music Multitasking), joten puhelinta voidaan käyttää mediasoittimena. Puhelimessa on myös Micro SD *muistikorttipaikka ja Bluetooth 2.0 *yhteys.

  Tärkeimmät uutuudet ovat kuitenkin kosketusnäyttö ja käänteentekevä käyttöliittymä. Näppäimistöä tai muita ohjaimia ei tarvita. Kun puhelinta ei käytetä, sen etupuolen hohtavat kuvakkeet häviävät ja näkyviin jää vain tyylikäs, musta pinta.


  Lisätietoja: nordic.lge.com

  *************************************************


  Myytävänä puhelin, joka ostettu yksityiseltä Briteistä ja oli siellä operaattorilukittu Orangelle, joten ei hyväksynyt kotimaisia SIM-kortteja. Tämän jälkeen puhelin käynyt uudestaan Britanniassa puhelimien huoltoja tekevässä liikkeessä, jossa poistettu operaattorilukitus ja nyt hyväksyy kaikki SIM-kortit (testattu Kolumbus ja Saunalahti). Ongelmana on, että puhelin ei pysty rekisteröitymään mihinkään verkkoon, joten sillä ei voi soittaa. Käynnistettäessä virheenä on "verkko hylkäsi kohteen" ja löytää kyllä verkot manuaalisella haulla, mutta kun valitsee haluamansa ilmoittaa vain "ei verkkoa". Ilmeisesti siis edelleen jonkinlainen esto päällä. Kysyin neuvoa sähköpostitse operaattorilta (Orange UK), mutta vastaus oli matkapuhelinoperaattoreille perinteiseen tapaan "emme pysty tekemään asialle mitään sähköpostin perusteella, mutta voit halutessasi soittaa numeroon X. Toivottavasti tästä oli apua!".

  Ulkoisesti kunto on kuin uusi ja alareunoissa on vielä kiinni alkuperäiset suojateipitkin. Teknisesti kaikki toimii niin kuin pitääkin, mutta puhelintoiminnot eivät siis ole käytettävissä. Puhelimesta löytyy suomen kieli.

  Puhelin myydään ihmiselle kuka uskoo saavansa sen toimimaan tai käytettäväksi esim. mp3/mediasoittimena/radiona/kamerana tai vaikkapa varaosiksi. Erittäin tyylikäs kosketusnäytöllinen design-laite 3" 400x240 resoluution näytöllä, joten eiköhän tälle löydy käyttöä.

  Paketti sisältää:
  - LG KE850 Prada (lue yllä oleva)
  - USB-kaapeli
  - laturi
  - Prada-kuulokkeet
  - 256 Mt MicroSD-muistikortti + adapteri
  - nahkainen kotelo
  - näytön puhdistusliina

  Kuvia:
  gamma.nic.fi

  Sijaitsee Lahdessa. Mahdolliset postikulut 7,90 € tai postiennakolla 11,45 €. Postiennakolla lähetettäessa postikulut ensin tilille.
   
 2. PK_

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Tarjouksia odotellaan vielä hetki. Tällä hetkellä tarjottu 100 € + postit.


  edit: Ei enää myynnissä täällä. Laitettu huudettavaksi yhden päivän kauppana.
   

Jaa tämä viestiketju