• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Lumia720 Cyan 200€ *uudenveroinen, alle viikon vanha*

kartami

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
65   0   0
Liittynyt
16.10.2010
Viestit
5236
Reaktiopisteet
3685
Puhelinmalli
S20
Kaupan kohde?
M: Lumia720 Cyan 200€​
Takuu?
Kyllä 18.8.2015 asti​
Kuitti?
Kyllä, ostettu Gigantista​
SIM-lukittu?
EI​
Kytky?
EI​
Kunto?
Kuin uusi (ja uusi tämä onkin)​
Vaihto?
EI​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Cyan (sininen) Lumia720 kaupan. Ostettu Gigantista 18.8.2013 eli vajaa viikko sitten. Puhelin luonnollisesti kuiin uusi ja täysin toimiva. Paketit yms. löytyy, myös kuulokkeet iskemättömät.

Päädyin nyt kuitenkin tilaamaan 925:sen, tämän takia myyn.

edit. lasketaan hieman pyyntiä muiden tasolle
Ja kaupat sovittu tähän uuteen pyyntihintaan.

Hintapyyntö?
200​
Sijainti?
Espoo​
Toimitustavat?
Vain nouto / kaupat PK-seudulla​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 

Liha

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
23   0   0
Liittynyt
16.8.2002
Viestit
374
Reaktiopisteet
3
Tarjoan 180 euroa, nouto onnistuu nopeastikin!
Yst terv
Liha
Helsinki
 
Top Bottom