• Osallistu Matkapuhelinfoorumi.fi JOULUPATA 2021 -keräykseen 26.11.-31.12.2021.
 • - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty: LG KM900 Arena; Black

Jukke

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.9.2004
Viestit
438
Reaktiopisteet
1
Myyty: LG KM900 Arena; Black

Takuu: On 22kk, 29.9.2011 asti
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uudenveroinen
Vaihto: Ei

Paketti sisältää kaiken mitä uutena tuli mukana( Puhelin, laturi, datapiuha, ohjelmisto cd, käyttämättömät kuulokkeet)
Käyttö on jäänyt aika vähälle itselläni, koska totesin että communikaattori on parempi omiin tarpeisiini.
Täysin toimiva laite ja ulkokuori on täysin naarmuton. Takuutakin on vielä reilusti jäljellä...
Muutama kuva...Hintapyyntö: 210€
Sijainti: Tampere
Toimitustavat: Nouto/Postipaketti(+ postikulut)

Myyjän nimi: Juhani Vikman
Myyjän sähköposti: juhani.vikman@ce.tamk.fi
Myyjän puhelinnumero: 050-3540912
 

Jukke

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.9.2004
Viestit
438
Reaktiopisteet
1
Puhelin olisi vieläkin kaupan! Hintaa hieman laskettu. nyt nopeasti kaupoille, niin kerkiää vielä vaikkapa pukinkonttiin.
 

Jukke

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.9.2004
Viestit
438
Reaktiopisteet
1
Hintaa päivitetty, ostakaahan hyvä puhelin pois.
Puhelin on todellakin aivan uutta vastaavassa kunnossa.
 
Top Bottom