MYYTY: iPhone 4 16 GB SIM-vapaa

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja STASSI, 27/1/11.

 1. STASSI

  STASSI

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/06
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  0
  Kaupan kohde?
  M: iPhone 4 16 GB SIM-vapaa ​
  Takuu?
  3.11.2011 asti ​
  Kuitti?
  Kyllä ​
  Kytky?
  Ei ​
  Kunto?
  Erinomainen ​
  Vaihto?
  Ei ​
  Tuotteen tarkka kuvaus?
  Myydään Elisalta ostettu lukoton iPhone 4 16Gb.
  Puhelin on virheettömässä kunnossa ja aina säilytetty nahkaisessa suojakotelossa, sekä päivittäin putsattu kakat mikrokuituliinalla hellästi. Kummassakaan lasissa ei ole naarmuja. Takuu voimassa 3.11.2011 asti. Puhelin on ostettu 3.11.10, mutta lukuisten vikojen vuoksi huollossa vaihdettu uuteen 9.12.2010. Uusi puhelin on täysin toimiva enkä ole havainnut mitään vikoja tai bugeja. Annan mukaan sekä alkuperäisen ostokuitin että huollosta annetun lähetteen joka toimii takuutodistuksena vaihdetulle puhelimelle (sarja- ja imei-numerot uudet).

  Puhelin myydään täysin nollattuna ja mukaan tulee täydellinen ostopaketti, jossa mm. 100% käyttämättömät kuulokkeet, ohjeet yms. Myyntipaketti sisältää myös molemmat kuitit, 2kpl Incipio antiglare suojakalvoa, Beyzacases musta nahkainen suojakotelo http://www.beyzacases.com/pd-apple-iphone-4-slimline-stitches-case.cfm, Sena cases musta nahkainen kotelo http://www.senacases.com/apple/iphone-4-cases/ultraslim/, molemmat kotelot "ajettu sisään" mutta luonnollisesti moiteettomassa kunnossa. Uuden vastaavan paketin hinta kaikkine varusteineen on n. 700€.

  Myyn puhelimen rehellisesti sanottuna pakon edestä hyvään kotiin, sillä tämänhetkinen työympäristö ja työn laatu eivät salli sellaisen laitteen uhraamista ja siitä syystä puhelin on ollut pitkälti kotona työpäivien ajan.

  Puhelin sijaitsee Kotkassa ja kaupat olen valmis tekemään kasvokkain mikäli ostaja valmis hakemaan puhelimen Kotkasta tai vastaavasti postiennakolla tarvittavilla lisäpalveluilla (aukaisuoikeus, helposti särkyvä tarrat jne.), jolloin kulut menevät ostajan maksettavaksi.

  Pyydän etukäteen anteeksi jos en ihan heti viesteihin vastaa, mutta työpaikallani puhelimen käyttö on kielettyä ja kotiin pääsen vielä loppuviikon ajan vasta klo. 01.00. Vastaan viesteihin ennen kello 16 ja 01 jälkeen, viikonloppuna koko päivän.

  Tiedusteluja ja tarjouksia voi myös mailitse tai puhelimitse, vastaan puhelimeen mahdollisuuksien mukaan ja jos en vastaa niin soitan takaisin. ​
  Hintapyyntö?
  530€ / paras tarjous ​
  Sijainti?
  Kotka ​
  Toimitustavat?
  Nouto/Postiennakko (kulut ostajalle) ​
  Myyjän nimi?
  - ​
  Myyjän sähköposti?
  stanislav.merkin at gmail.com ​
  Myyjän puhelinnumero?
  0 5 0 5 1 6 0 4 2 3 ​
   

  Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä viestiketju