• Osallistu Matkapuhelinfoorumi.fi JOULUPATA 2021 -keräykseen 26.11.-31.12.2021.
 • - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Htc Touch Cruise(Polaris)/4gt SDHC

kiy0shi

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.10.2007
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung A5 2017
M: Htc Touch Cruise(Polaris)/4gt SDHC

Takuu: 5.9.2010 asti
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: ei

Eli myytävänä olisi alle 2 vuotta vanha Touch Cruise, johon on päivitetty pcarvalho eXtreme R0 WM6.5 rom ja radio rom on 1.59.46.12(Paras tähän mennessä).

Mukaan tulee alkuperäinen laatikko, puhelin, akku, style-kynä, stereo-kuulokkeet,stereo-setti jolla saa tavalliset kuulokkeet kiinni puhelimeen, 4gt sdhc-kortti ja suojapussi puhelimelle. Suojapussi on vähän kärsinyt saumoista, mutta ajaa vielä asiansa.

Puhelin on vielä erittäin hyvässä kunnossa ulkoisesti ja sisäisesti. Käytetty suojakalvoa aina näytössä. Uudet maksavat 3-5euroa 2kpl(Huuto.net).

Hintapyyntö: 200€, mutta tarjouksia otetaan vastaan.
Sijainti: Tampere
Toimitustavat: nouto/postipaketti/matkahuolto

MYYTY!!!

Myyjän nimi: Klaus Anteroinen
Myyjän sähköposti: klaus.anteroinen@saunalahti.fi
Myyjän puhelinnumero: 0504041993
 

Liitteet

 • IMG_0787.JPG
  IMG_0787.JPG
  176.8 KB · Katsottu: 81

kiy0shi

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.10.2007
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung A5 2017
120euroa aloitushinta ja ei hintavarausta. Ei muuta kuin huutamaan, jos on tarvetta hyvälle puhelimelle.
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9462
Reaktiopisteet
4486
Puhelinmalli
Note 10+
Ei tämä ole mikään huuto.net-ilmoitusten mainospalsta.
 

kiy0shi

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.10.2007
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung A5 2017
otettu pois huuto.netistä.
 

kiy0shi

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.10.2007
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung A5 2017
Suurin tarjous tällä hetkellä 120euroa.
 
Top Bottom