• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Htc hd2

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
30.12.2002
Viestit
425
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
iPhone 6 Plus 128 Gb Gold
M: HTC HD2

Takuu: Täysi
Kuitti: Löytyy
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uuden veroinen (vrk käytössä)
Vaihto: Saa tarjota pientä puhelinta

Kaikki alkup. varusteet + 16Gb muistikortti. Täysin virheetön, ostettu verkkokaupasta 10.12.2009. Alkup. paketissa.

Hintapyyntö: 550
Sijainti: Helsinki
Toimitustavat: Nouto / maksu tilille - puhelin postiin, jolloin ostaja maksaa postimaksun.

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

Petzkub

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
21.7.2006
Viestit
510
Reaktiopisteet
231
Puhelinmalli
Galaxy S21 FE + Galaxy Watch 4
Vaihto HTC Touch Pro 2:seen?

Hieman pienempi puhelin on kuitenkin kuin hd2 :)
Vaihdatko?
 
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
30.12.2002
Viestit
425
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
iPhone 6 Plus 128 Gb Gold
Up

Tarjotkaa hyvät ihmiset - loistopuhelin odottaa uutta kotia ja vaihdokitkin huomioidaan, etenkin pienikokoiset sellaiset :)
 

Qwertyi

Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016
Palaute - 100%
31   0   0
Liittynyt
7.12.2005
Viestit
39412
Reaktiopisteet
20321
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e + Note 8
Uppaillaan kerran viikossa.
 
Top Bottom