• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY HTC G1 (T-Mo)

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
2.10.2008
Viestit
11
Reaktiopisteet
0
M: HTC G1 (T-Mo)

Takuu: Ei
Kuitti:
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Iphone 3G

Puhelin on hyvässä kunnossa, muutama naarmu on nähtävillä kuoressa, mutta näytössä on pidetty aina suojakalvoa.

Mukaan tulee alkuperäinen myyntipakkaus, manuaalit, itse puhelin, kuulokkeet (adapteri ostettava erikseen), usb-kaapeli, jenkkilaturi ja yksi ylimääräinen suojakalvo näytölle.

Näppäimistö puhelimessa on mallia US, mutta ääkköset saa pitämällä a tai o näppäintä pitkään pohjassa ja sitten valitsemalla ruudusta. Puhelimeen on asennettu tällä hetkellä cyanogenin 1.6 android käyttöjärjestelmä.

Hintapyyntö: 200e MYYTY PYYDETTYYN HINTAAN
Sijainti: Helsinki, keskusta
Toimitustavat: Nouto, postipaketti

Myyjän nimi: Veli Haimi
Myyjän sähköposti: Veli.haimi@gmail.com
Myyjän puhelinnumero:
 

Liitteet

 • DSC_0207.jpg
  DSC_0207.jpg
  136 KB · Katsottu: 50
 • DSC_0210.jpg
  DSC_0210.jpg
  127.3 KB · Katsottu: 67
 • DSC_0212.jpg
  DSC_0212.jpg
  112.8 KB · Katsottu: 55
Top Bottom