• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

MYYTY: Google Nexus One Android -puhelin

ojala

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
2.12.2004
Viestit
63
Reaktiopisteet
2
Myydään virheetön, uutta vastaava Google Nexus One -puhelin.

Puhelinta on käytetty vain suojakotelossa, ei minkäänlaisia naarmuja tai jälkiä. Alkuperäinen paketti käyttöohjeineen. Käyttämättömät kuulokkeet. USB-kaapeli. Kaksi laturia, toinen amerikkalaisella ja toinen englantilaisella pistokkeella. UK-EU pistokeadapteri. 4Gt MicroSD-kortti. Eli sama paketti kuin kaupassakin.

Ohessa on kuva etu- ja takapuolelta, puhelin palautettu takaisin tehdasasetuksille.

Käyttöjärjestelmä on Android 2.1 (multitouch-päivityksellä). 480x800 3.7" AMOLED kosketusnäyttö. 5 Mpx kamera LED-salamalla. A-GPS. Wi-Fi (802.11b/g), Bluetooth 2.1+EDR, Quad-Band GSM 850/900/1800/1900 ja tri-band 3G 900/1700/2100 HSDPA/HSUPA.

Puhelin on ostettu tammikuun 2010 alussa ja Google sanoo EU-takuun olevan 24 kk. Googlen sivujen mukaan takuusta huolehtisi HTC.

Kaikenkaikkiaan Nexus One ja Android 2.1 yllättivät positiivisesti, sovellustarjontaa on kiitettävästi, puhelin on nopea, näyttö on kerrassaan upea. Uskoni Nokiaan palautuisi heti jos he tekisivät tälläisen. Siirryn itse takaisin iPhone 3GS:ään, lähinnä sen takia että se juttelee paremmin kodin Mac-ympäristön kanssa mm. musiikin ja videoiden osalta. Samoin kalenterit, kontaktit ja muut hoidan mielummin Macin työkaluilla kuin Googlen. Vaakakupit ovat kuitenkin melkein tasan..

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät:
http://www.google.com/phone/static/en_US-nexusone_tech_specs.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus_One

Toimitus onnistuu pääkaupunkiseudulla n. Kehä I:n alueella -- lumitilanteen mukaan.. Luuri on siis Helsingissä.

Ohessa kuva luurista, edestä ja takaa.

Lähtöhinta 500 €.
 

Liitteet

 • nexus-front.jpg
  nexus-front.jpg
  66.5 KB · Katsottu: 159
 • nexus-back.jpg
  nexus-back.jpg
  47.1 KB · Katsottu: 130

ojala

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
2.12.2004
Viestit
63
Reaktiopisteet
2
Korkein tarjous tällä hetkellä 540 €.
 

lartsi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
33   0   0
Liittynyt
4.12.2003
Viestit
971
Reaktiopisteet
62
Puhelinmalli
Vaihtuva...
Korkein tarjous tällä hetkellä 540 €.

Voisin tarjota 550€, jos puhelin on kaikin puolin ok. Asun Helsingissä Länsi-Pakilassa, satutko asumaan lähellä, jos tulisi kurkkaamaan puhelinta?

Lauri
 

Elorju

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.2.2010
Viestit
6
Reaktiopisteet
0
Onko kaupan vielä, ei merkintää otsikossa??
 
Top Bottom