• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty E90 Mocca

tolind

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
83   0   0
Liittynyt
28.11.2003
Viestit
1121
Reaktiopisteet
580
Kaupat sovittu

V E90 Mocca

Takuu: Ei
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: kyllä

Mukaan tulee

Puhelin
Akku
Teipillä fixattu laturi
Myyntipakkaus
Muistikortti 2 GB
HF

Näppäimistö ja sisänäyttö kuulemma vaihdettu elokuussa. Edessä pari pientä naarmua, muuten yli kaksi vuotta vanhaksi käytetyksi laitteeksi hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö: 170 €
Sijainti: Riihimäki
Toimitustavat: Kohtuullisen matkan päässä kasvokkain tämä olisi paras vaihtoehto, postikin kulkee tarvittaessa.

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

Liitteet

 • E90 A.jpg
  E90 A.jpg
  60.8 KB · Katsottu: 43
 • E90 B.jpg
  E90 B.jpg
  41 KB · Katsottu: 41
 • E90 C.jpg
  E90 C.jpg
  71.7 KB · Katsottu: 45
 • E90 D.jpg
  E90 D.jpg
  58.9 KB · Katsottu: 44

tolind

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
83   0   0
Liittynyt
28.11.2003
Viestit
1121
Reaktiopisteet
580
Uusi hinta, suoraankin myydään. Vaihdossa varapuhelimeksi käypänen laite kiinnostaa.
 
Top Bottom