Mobiili.fi Myyntipakkaukset varmistivat uusien Nexus-puhelinten nimet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 6P


  Googlen uskotaan esittelevän uudet Nexus-puhelimet jo tässä kuussa. Laitesarja valtaa markkinat kahden eri mallin voimalla ja nyt noiden mallien nimet näyttävät varmistuneen vuotokuvissa nähtyjen myyntipakkausten ansiosta.

  Viime viikosta lähtien verkossa on liikkunut huhuja, joiden mukaan Googlen uudet puhelimet ovat nimeltään Nexus 5X ja Nexus 6P. Nyt nämä nimet ovat Android Policen mukaan varmistuneet, sillä puhelinten myyntipakkausten design on vuotanut julkisuuteen.

  Molempien pakkausten huomattavin elementti on kannen keskellä sijaitseva satelliittikuvasta muotoiltu kirjain. Pienemmällä mallilla kyseessä on luonnollisesti X ja suuremmalla P. Lisäksi kannen oikeassa laidassa on tuttu Nexus-logo ja vasemmassa laidassa mallin nimi, massamuistin koko ja pieni siluetti itse laitteesta.

  Pakkauskuvien ohella Android Police sai käsiinsä uuden ja varsin virallisen oloisen kuvan Nexus 6P:stä. Puhelimen muotoilua on toki jo nähty lukuisissa kuvavuodoissa, eikä uusin kuva tunnu tuovan mitään uutta tietoa kookkaammasta Nexuksesta.

  5,2-tuumaisen Nexus 5X:n valmistaa LG. 5,7-tuumaiseksi uskotun Nexus 6P:n valmistamisesta taas vastaa Huawei. Molemmat puhelimet esitellään näillä näkymin ensi viikolla 29. syyskuuta.

  [​IMG]
  Nexus 5X:n oletettu myyntipakkaus

  [​IMG]
  Nexus 6P:n oletettu myyntipakkaus

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju