• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Nokia E90 JA N800 *MYYTY*!!!!

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.8.2005
Viestit
33
Reaktiopisteet
0
Myydään Nokia E90 JA N800

Takuu: N800 2v, E90 taitaa olla vielä hetki
Kuitti: Löytyy N800
Sim-lukittu: Ei
Kunto: N800 kuin uusi, E90 käytön jälkiä
Vaihto: Ei

Ostin omnia HD:n joten muut jäi sitten tarpeettomisksi. N800 on ostettu kuukausi sitten ja käytetty 2 kertaa. Täysin toimiva ja kunto kuin uusi. Kaikki myyntipaketin härpättimet mukana.

E90 on vanhempi mutta täydellisesti toimiva peli. Takakannessa on kulumaa ja jotain käytön jälkiä mutta teknisesti hyvä. Kesällä vaihdettu takuuseen sisänäyttö, mikrofoni, sisänäppis ja kiristetty saranoita. Mukana myyntipaketti ja mukana tulleet tavarat.

Voidaan myös myydä erikseen jos ei heti mene kimpassa. Hinta kimppahinta!

Hintapyyntö: MYYTY!!!
Sijainti: Turku
Toimitustavat: Nouto / posti

Myyjän nimi: Lauri Väisänen
Myyjän sähköposti: lauri@tuontiapu.com
Myyjän puhelinnumero: 0456352800
 

Liitteet

 • kännykät.jpg
  kännykät.jpg
  168.7 KB · Katsottu: 67
Top Bottom