• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Myydään hyväkuntoinen iPhone 6s 64GB hopea + Applen nahkainen kotelo

Tila
Ei auki vastauksille.

Tehy03

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.12.2003
Viestit
978
Reaktiopisteet
89
Puhelinmalli
iPhone 7 Plus (Jet Black)
Takuu
Ei
Kuitti
On
Väri
Silver / Hopea
Tallennustila
64GB
Kunto
Hyvä, lähes uudenveroinen
Vaihto
ei
Hintapyyntö
420 (sisältää postikulut, jos postiennakolla kulut lisätään hintaan)
Sijainti
Oulu
Toimitustavat
Nouto, Posti, Matkahuolto, (postienakko)
Myyjän nimi
Teemu Hynninen
Myyjän sähköposti
Sähköposti: teemuhyn@gmail.com / Teemu, millakoist@icloud.com / Milla (puhelimen nykyinen käyttäjä, tästä saa paremmin arkipäivinä kiinni)
Myyjän puhelinnumero
Puhelinnumero: 050 339 4707 / Teemu, 045 261 0330 / Milla (puhelimen nykyinen käyttäjä, tästä saa paremmin arkipäivinä kiinni
Myydään hyväkuntoinen iPhone 6s 64GB hopea + Applen nahkainen suojus

iPhone_6s_myynti.jpg


Myydään Applen iPhone 6s -älypuhelin (Silver, hopea) 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Laite ostettu alkujaan 9.10.2015, mutta puhelin vaihdettu uuteen Applen vaihto-ohjelmassa (katso linkki alta), koska puhelin sammuili ja akkukesto oli todella huono. Puhelin vaihdettu uuteen Oulun mCaressa 3.11.2016. Sen jälkeen iPhone 6s toiminut moitteetta, akun kesto ollut hyvä ja kaikki muutenkin kunnossa.

iPhone 6s:n yllättävien sammumisvikojen ohjelma: iPhone 6s:n yllättävien sammumisvikojen ohjelma – Apple-tuki

Ulkoisesti myytävänä oleva iPhone 6s on erittäin hyvässä kunnossa. Käytössä ollut tuosta viime vuoden marraskuusta asti näytössä lasikalvo (poistettu, jotta näytön kunnosta saatu kuvia) ja Applen oma tummansininen nahkainen kuori (hinta uutena 55 euroa). Lisäksi puhelin ollut niin sanotusti hyvässä käytössä: ei ole nakeltu pöydälle, tiputeltu jne.

Takuu: ei
Kuitit: on
Kunto: hyvä, lähes uudenveroinen
Vaihto: ei

Mukana alkuperäinen ja hyväkuntoinen Applen myyntipakkaus. Sisältö sama kuin uutena: puhelin, kuulokkeet (kova muovinen kotelo), verkkovirta-adapteri, Lightning-USB-johto ja mukana tulleet dokumentit.
Puhelimen mukana tulee myös tuo jo edellä mainittu nahkainen Applen oma suojakuori. Nahka kuluu luonnollisesti normaalissa käytössä, joten siinä käytön jälkiä (katso kuvat).

Hintapyyntö: 420 euroa (sisältää postikulut), noudettuna 410 euroa.
Sijainti: Oulu
Toimitustavat: nouto, postipaketti, matkahuolto

Jos puhelin kiinnostaa ja ole Oulussa, niin nouto sopii. Muuten laitetaan myyjän toiveen mukaan Postin tai Matkahuollon kautta. Ei mielellään postiennakkoa, mutta sekin käy (kulut ostajalle). Eli paketti postiin, kun rahat näkyvät tilillä.

Apple iPhone 6s 64GB Silver keskeisimmät ominaisuudet:
 • Käyttöjärjestelmä: iOS 10.3.1
 • Näyttö: 4,7 tuumaa, resoluutio 1334 x 750 pikseliä (tukee 3D Touch -ominaisuutta)
 • Järjestelmäpiiri: 64-bittinen A9
 • RAM: 2GB
 • Tallennustilaa: 64 gigatavua
 • Takakamera: 12 megapikseliä, 4K-videokuvaus,
 • Etukamera: 5 megapikseliä
 • Kuulokeportti: kyllä
Tarkat tekniset tiedot: iPhone 6s - Tekniset tiedot

---------------------------------------
Tästä erittäin hyvökuntoinen ja täysin toimiva iPhone 6s riittävällä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla ja suojaksi vielä Applen oma nahkainen kuori. Tästä valmispaketti käyttöön suoraan käytöstä. :)
---------------------------------------

Yhteystiedot:

Nimi: Teemu Hynninen

Sähköposti: teemuhyn@gmail.com / Teemu, millakoist@icloud.com / Milla (puhelimen nykyinen käyttäjä, tästä saa paremmin arkipäivinä kiinni)

Puhelinumero: 050 339 4707 / Teemu, 045 261 0330 / Milla (puhelimen nykyinen käyttäjä, tästä saa paremmin arkipäivinä kiinni

Kuvia
http://www.mobiiliblogi.com/6s/1.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/2.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/3.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/4.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/4a.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/5.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/6.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/7.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/8.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/9.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/10.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/11.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/12.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/13.JPG
http://www.mobiiliblogi.com/6s/14.JPG
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom