MyWay Navigator Lite

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja hlohi, 9/12/07.

 1. hlohi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/06
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Maastonavigaattorin ei tarvitse enää olla kallis, lehdistötiedote (30.11.2007)

  Tracker julkistaa uuden MyWay Navigator Lite -navigaattoriohjelmistonsa 1.12.2007 avautuvassa nettikaupassaan. Navigator Lite on matkapuhelimessa toimiva maasto-/merikortti-/paikkatieto-/kompassiohjelmisto, jonka voi ladata omaan puhelimeen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Navigator Liten ominaisuuksiin kuuluu myös kaverin paikannustoiminto.

  Trackerin toimitusjohtaja Samuli Vanhalan mukaan Navigator Lite ravistaa navigaattoreihin liittyviä mielikuvia
  hankalista ja hintavista laitteista.

  - Lite on täysiverinen navigointiohjelmisto, jota on helppo käyttää ilman erillisiä lisälaitteita. Siihen on koottu kaikki maastossa liikkuvan tarpeet kattavat ominaisuudet, ja sen käyttöympäristö kattaa Euroopan laajasti. Maasto- ja merikarttoja on automaattisesti ladattavissa mm. Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Saksasta, Ranskasta, Espanjasta ja muutamista muista Keski-Euroopan maista, sekä tiekartat koko Euroopasta, muistuttaa Vanhala.

  Asiakaslähtöistä tuotesuunnittelua

  Navigator Lite:n tuotesuunnittelu on painottunut asiakaslähtöiseen ajatteluun. Elektronisten laitteiden määrä henkilökohtaisessa käytössä kasvaa jatkuvasti ja laitteiden alkuinvestoinnit voivat olla useita satoja euroja.

  - Halusimme tehdä tuotteen, joka on edullinen hankkia juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Aktiivisesti luonnossa liikkuvat kallistuvat varmasti vuosilisenssin puolelle, mutta haluamme palvella myös niitä, jotka lähtevät vesille tai vaeltamaan vain kerran kesässä. Lisäksi pystymme tarjoamaan turvaa niille, jotka tarvitsevat karttaa ja paikkatietoa akuutisti, sillä ohjelmiston voi ladata vaikkapa eräkämpällä GPRS-yhteyden kautta, Vanhala kertoo.

  Tuote soveltuu mainiosti kaikille ulkona liikkuville jokapäiväiseen käyttöön: niin vaeltajille, veneilijöille, marjastajille, sienestäjille, hiihtäjille, kelkkailijoille, mönkkärikuskeille, kuin vaikkapa työkseen luonnossa liikkuville. MyWay Navigator Lite pitää sisällään myös kaupunkikartat.

  Keveys tuntuu hinnassa, ei ominaisuuksissa

  Navigaattoriohjelmistoihin perehtyneitä käyttäjiä ilahduttanee tieto, että Navigator Lite tarjoaa myös mm. viivatyökalun, jolle on käyttöä niin metsäalueiden ja uusien teiden suunnittelussa, kuin vaikkapa off-road – kilpailukäytössä. Kaikki viivat, reitit ja kiintopisteet ovat avoimessa GPX (GPS XML)-formaatissa, johon löytyy kymmenien eri karttaohjelmien tuki. Julkinen ja yleisesti käytetty tietomuoto mahdollistaa tiedonsiirron tunnetuimpiin GPS-paikantimiin, ja formaattia tukee myös Google Earth –ohjelmisto.

  Ohjelmisto on ladattavissa sekä kuukausi-, että vuosilisenssinä Trackerin www-kaupassa ja Nokia Software Marketissa ja 1.12.2007. Lisenssit maksavat 19,90 e/kk tai 69 e/vuosi. Ensimmäiseen latauspakettiin sisältyy 300 karttaruutua. Ostaja saa verkkokaupasta tuotekoodin, jonka voi lähettää vaikka joululahjana ystävälle.

  www.tracker.fi
   

Jaa tämä viestiketju