Mobiili.fi Mystinen Windows-puhelin käväisi testiohjelmassa – onko se Surface Phone vai Lumia?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PhoneDesignerin näkemys Surface Phonesta – ei oikea laite.


  Microsoftin huhutaan kehittävän uudenlaista Surface Phone -älypuhelinta ja Lumioiden taru on joidenkin väitteiden mukaan jo päätöksessä. Lumia 650 on huhujen mukaan viimeinen Lumia-älypuhelin, mutta Microsoftilta mitään varmennusta asiaan ei ole vielä saatu. ”Lumia 650 on viimeisin Lumia”, totesi Tuomas Lampen Microsoftin markkinointi- ja viestintäjoukoista Mobiili.fille.

  Nyt GFXbench -testiohjelman kautta on vuotanut uusi Windows-puhelin, joka on luultavimmin tämän vuoden lippulaivaälypuhelin Windows-puhelimissa. Teknisten tietojen perusteella laite on vielä keskellä kehitystyötä, joten aivan heti Microsoft tuskin julkistaa mitään. Onko se sitten Surface Phone vai uusi lippulaiva-Lumia? Aika näyttää, minkälainen ässä Microsoftilla on hihassaan.

  [​IMG]
  Jääkö Lumia 950 viimeiseksi lippulaiva-Lumiaksi?


  Microsoft RM-1162 -mallinimellisessä laitteessa olisi 5,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus olisi 2560×1440 pikseliä. Sen sisuksissa sykkisi neliytiminen Qualcommin järjestelmäpiiri, joka lienee Snapdragon 820. Vaikka testiohjelmasta ei paljastu tarkkaa mallinumeroa, se lienee Snapdragon 820, sillä Adreno 530 -grafiikkaydin toimii yhdessä 820:n kanssa.

  Muilta osin tekniset tiedot ovat vielä luultavasti vaiheessa, sillä Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin kanssa tuskin nähdään 1,5 gigatavun RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa testiohjelman perusteella olisi 13 ja 14 gigatavua eli lopullisessa laitteessa voisi olla 32 gigatavua tallennustilaa. Seitsemän megapikselin etu- ja takakamerat eivät myöskään liene laitteen lopulliset kamerat.

  Kiitokset lukijallemme juttuvinkistä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju