Mobiili.fi Mysteerinen Lumia X pyörii Microsoftin videolla – tukee lippulaivamalleista tuttua ominaisuutta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Lumia 650:n piti viimeaikaisten tietojen perusteella jäädä Lumia-sarjan viimeiseksi puhelimeksi, mutta Microsoftin tuore mainosvideo Kiinasta asettaa väitteen kyseenalaiseksi. Lippulaivamalleista tuttua Continuum-toimintoa esittelevä video mainitsee kuvauksessaan niin Lumia 950-, Lumia 950 XL- kuin Lumia X -puhelimenkin, joista viimeksi mainitun Microsoft poisti kuvauksesta pian videon julkaisemisen jälkeen. Video oli kuitenkin tarpeeksi kauan netissä, jotta villit spekulaatiot uudesta lippulaiva-Lumiasta ehtivät lähteä käyntiin.

  Tällä hetkellä Lumia X:stä ei tiedetä käytännössä mitään, mutta vaihtoehtoja puhelimelle on käytännössä viisi. Kyse voi olla joko yksinkertaisesta kirjoitusvirheestä videon kuvauksessa, Lumia X voi olla uuden malliston aloittava puhelin, X voi viitata johonkin vielä julkistamattomaan sarjanumeroon, nimi voi olla viittaus Lumia 650 -malliin tai kyse voi olla paljon huhutusta Surface-puhelimesta. Varsinkin viimeistä vaihtoehtoa voi pitää varteenotettavana, sillä uusien Lumia-mallien tuloa on moneen otteeseen kyseenalaistettu ja Lumia 650 ei ainakaan nykytietojen perusteella täytä Continuum-toiminnon asettamia vaatimuksia.

  Jos mysteeriseksi osoittautunut Lumia X viittaa Microsoftin huhuttuun Surface-puhelimeen, olisi Lumia-brändin käyttäminen jonkinasteinen yllätys. Tähän asti Surface-puhelimen on nimenomaisesti uskottu käyttävän Surface-brändiä ja hylkäävän Lumia-nimen kokonaan. Oli totuus mikä tahansa, toistaiseksi uuden puhelimen olemassaolosta ei kannata vetää turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Seuraamme mobiili.fissä tilannetta ja kerromme, jos Lumia X -nimi mainitaan vielä muissa yhteyksissä.  [​IMG]
  Havainnekuva Lumia 650:stä. Puhelimen on veikkailtu olevan Microsoftin viimeinen Lumia ja sijoittuvan keskihintaluokkaan.

  [​IMG]
  PhoneDesignerin luonnos Surface Phonesta. Kuva ei perustu ennakkotietoihin, vaan on puhtaasti taiteellinen näkemys.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju