Mobiili.fi Mysteerinen Lumia-malli bongattu Microsoftin verkkosivuilta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoftin englanninkielisiltä verkkosivuilta on löydetty kuva, jossa esiintyy aiemmin tuntematon Lumia-malli. Kuva esiintyy blogikirjoituksessa, joka julkaistiin viikko sitten, ja jossa käsitellään Cortana-ääniohjauksen tukemia sovelluksia. Alustavien arvioiden perusteella kyse saattaisi olla Lumia 850 -mallista tai Lumia 900-sarjan uutuudesta. Näistä ensimmäinen vaihtoehto vaikuttaa todennäköisemmältä, sillä tulevien Lumia 950- ja Lumia 950 XL -mallien ulkonäkö on paljastunut jo aiemmissa vuotokuvissa.

  Alla näkyvän kuvan perusteella uusi Lumia-malli tulee sijoittumaan kooltaan keskikokoisten puhelinten kategoriaan ja jatkaa Microsoftin aiemmista puhelimista tutulla hieman kulmikkaalla linjalla. Myös fyysiset toimintanäppäimet on sijoitettu Lumia 950 -mallien tapaan puhelimen oikealle puolelle ja USB-portti näyttää mitä ilmeisimmin olevan puhelimen alaosassa.

  [​IMG]

  Muotoilunsa puolesta nyt nähty malli osuu melko lähelle viime vuonna julkaistua Lumia 830:tä. Ajatellen, ettei Lumia 800 -mallistoon ole saatu päivitystä yli vuoteen, olisi uuden mallin julkaisu loppuvuonna ajankohtaista, joskaan ei läheskään varmaa. Kysymyksiä herättää erityisesti puhelimesta saadut vähäiset tiedot, sillä verrattuna Lumia 950:stä tasaiseen tahtiin ilmestyneisiin huhuihin, ei nyt nähdystä mysteeripuhelimesta tiedetä käytännössä mitään.

  [​IMG]
  Kuvassa viime vuonna julkaistu Lumia 830.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju