Myphonen lakkauttaminen... Mitä jatkossa?

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja Quusikko, 14/6/11.

 1. Quusikko

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/10
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Sain MS:ltä sähköpostia että lakkauttavat Myphonen ja siirtävät tietojani sitten SkyDriveen. Ei huono juttu sinänsä. Ainoa kysymys on vain, että miten saan sitten synkattua puhelimeni SkyDriven kanssa? Vai saanko ollenkaan?

  Tähän en 'softilta vastausta löytänyt ja ajattelinkin että jos joku täällä voorumilla tietäisi?

  Käytössä Windows Mobile 6.5-fööni.
   
 2. Kattilakoski

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/09
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Tele
  Aika lyhyt elinkaari tällä VM 6.x käyttiksellä näytti olevan, vaikka uudempi 7 kuulostaa vielä raakileelta. Minä en ainakaan ole vaihtamassa hyvin toimivaa puhelintani 2 vuoden käytön jälkeen, kun mitään olennaista parannusta ei ole tarjolla. Jos hajoaa, taitaisi valinta nyt kääntyä Android-laiteeseen.

  Sinänsä MyPhone on ollut ilmainen lisäpalvelu ja saahan puhelimen sisällön synkattua johdolla PC:lle ja halutessaan varmistuksen vaikka SkyDriveen, mutta häviäähän tässä muutama kätevä juttu, kuen paikannukset, luurin etätyhjennykset ja varmistusten synkroinoinnit suoraan puhelimesta, joita aluksi tarjottiin markkinointimielessä ilmaisina.

  Mitä tästä opimme: ei kannata tehdä ostopäätöksiä kylkiäisten houkuttelemana. Ja kun VM 6.5 on jo kuoleva systeemi, ei siihen ole odotettavissa uusia sovelluksia.
   
 3. Quusikko

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/10
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Jep, huomasin tuon Myphonen vasta myöhemmin ja sen kuinka kätevä se on... Täytyy varmaan sitten kattoa saako jatkossa mitenkään noita juttuja SkyDriveen. Siihen tuskin on samanlaista sovellusta WM6.x puhelimelle niinkuin Myphonesta on.
   

Jaa tämä viestiketju