Mobiili.fi Myös useat halpa-Androidit päivittyvät parhaillaan Marshmallow-versioon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android 6.0 Marshmallow -päivityksiä on havaittu Android One -laitteilla


  Android 6.0 Marshmallow -päivitykset ovat nyt alkaneet. Odotetusti uusi käyttöjärjestelmäversio saapuu ensin Googlen Nexus-laitteille. Yhtiöllä on kuitenkin myös toinen laitejoukko, jotka sen on tärkeää päivittää uusimpaan Androidiin nopeasti. Android One -ohjelman laitteissa onkin jo nähty Marshmallow-päivityksiä.

  [​IMG]
  Ensimmäisiä Android One -yhteistyökumppaneita


  Android One on Googlen erityinen laiteohjelma, jonka tarkoituksena on yhteistyökumppanien avulla valmistaa halpoja, mutta laadukkaita Android-puhelimia. Erityisesti Android Onessa keskitytään puhtaaseen Android-kokemukseen ja ajantasaisiin päivityksiin.

  Useat intialaiset käyttäjät ovatkin alkaneet havaita Marshmallow-päivityksiä laitteissaan. FoneArenan mukaan päivityksen saaneisiin puhelimiin kuuluvat muun muassa Micromax Canvas A1, Spice Dream UNO Mi-498 ja Karbonn Sparkle V. Päivityksen koko on näissä tapauksissa ollut 338,1 megatavua.

  Google ei ole toistaiseksi ilmoittanut Android One -laitteiden 6.0-päivityksistä erikseen. Sen sijaan yhtiö kertoi aloittaneensa useiden Nexus-laitteiden päivittämisen. Googlen laitteiden lisäksi päivityksiä voidaan tulevaisuudessa odottaa lukuisille muiden valmistajien laitteille. Motorola ja Sony ovatkin jo ilmoittaneet, mille puhelimille Android 6.0 Marshmallow tuodaan. LG:n päivitysaikeista taas ollaan saatu vihjeitä kiertotietä.

  [​IMG]
  Android Marshmallow

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju