Mobiili.fi Myös HTC kehittää Windows 10 -puhelinta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC One (M8) for Windows


  HTC:n viimeisin Windows-puhelin on vuonna 2014 julkaistu HTC One (M8) for Windows, ja sen jälkeen on taiwanilaisvalmistajalta nähty vain Android-laitteitta. Nyt yhtiö on työpaikkailmoituksen perusteella työstämässä Windows 10 -puhelinta.

  Windows Phone- ja Windows 10 Mobile -puhelimien tarinaa ovat pessimistisimmät jo kuvailleet päättyneeksi, mutta uusia Windows-puhelimia putkahtelee esille sieltä täältä. Microsoft esitteli tänään viimeisimmän (ja joidenkin huhujen mukaan mahdollisesti myös viimeisen) Lumian, Lumia 650:n. HP:ltä on tulossa Windows 10 Mobilea käyttävä puhelinmalli Elite x3 ja Sonysta irtaantunut VAIO esitteli hiljattain Windows 10 Mobile -puhelimen. Ilmeisesti myös HTC aikoo jatkaa yhteistyötään Microsoftin kanssa ja julkaista uuden Windows-puhelimen.

  HTC on joulukuussa julkaissut sivuillaan työpaikkailmoituksen, jossa haussa on ”director of account management” eli karkeasti käännettynä asiakasyhteyksistä vastaava johtaja. Tehtäväkuvauksen perusteella yhtiöllä on kiinnostusta Microsoftin palveluita ja Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmää kohtaan. Työpaikkailmoituksesta uutisoineen WMPowerUser-sivuston mukaan jää nähtäväksi, toteutuvatko yhtiön suunnitelmat Windows-puhelimen suhteen. On kuitenkin hyvin mahdollista, että Microsoft tukee Windows-puhelimien valmistajia reilulla rahakorvauksella, mikä saattaa houkuttaa talousvaikeuksissa kamppailevaa HTC:tä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju