Mobiili.fi Myöhästyykö Galaxy Note7 lisää Euroopassa? Suomen osalta ei vielä uutta tietoa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Samsung Galaxy Note7:n myyntiintulo Euroopassa voi viivästyä lisää.

  ”Me odotamme täysin (uudet Note7:t) olevan saatavilla kaikkialle marraskuun loppuun mennessä… hyvissä ajoin ennen neljännen neljänneksen päättymistä”, kommentoi Samsungin Euroopan markkinointijohtaja David Lowes uutistoimisto Reutersille.

  Muun muassa Suomessa Galaxy Note7 -toimitukset eivät ehtineet alkaa ennen myynnin maailmanlaajuista keskeyttämistä ja myytyjen puhelinten vaihtamista niiden sisältämien viallisten, vaarallisten ja mahdollisesti räjähtävien akkujen takia. Samsung on kertonut joutuvansa vaihtamaan 2,5 miljoonaa Note7-puhelinta.

  Kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa Samsung on aloittamassa Note7:n myynnin uudelleen 28. syyskuuta ja Australiassa ja Singaporessa lokakuussa.

  ”Vaihdamme kaikki nykyiset Note7-puhelimet uusiin laitekappaleisiin, joiden toimitukset Pohjoismaissa alkavat arvioidemme mukaan lokakuussa”, Samsung on aiemmin kertonut. Muuta tietoa myyntiintulosta Suomessa ei vielä ole, kerrottiin Mobiili.fille tänään tiedustellessamme päivitystä asiaan.

  Alun perin Note7-toimitusten piti täällä alkaa jo 2. syyskuuta.

  Euroopassa vaarallisia Note7-puhelimia ehdittiin toimittaa suurimmissa määrin Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa.

  Samsungin markkinointijohtaja Lowes ei usko Note7-katastrofin jättävän pysyvää jälkeä Samsungin maineeseen ja on luottavainen, että Samsung voi jo tämän vuoden aikana palauttaa mahdollisesti menettämäänsä asemaa markkinoilla tähdäten vahvaan ensi vuoteen.

  Samsungilla ei myöskään ole aikeita vähentää Note7:n markkinointipanostuksia. ”Annamme Note7:lle kaiken sen tuen mitä olimme suunnitelleet aluksikin”, Lowes toteaa. ”Loimme sille kysyntää, jonka täyttämiseen haluamme palata mahdollisimman pian.”

  Samsung on julkaissut vaarallisille Note7-puhelimille päivityksen, joka rajoittaa akun latauksen 60 prosenttiin enimmäisvarauksesta sekä varoittaa jatkuvasti tarpeesta vaihtaa puhelin.  Turvallisen Galaxy Note7:n tunnistaa jatkossa vihreästä akun varaustason kuvakkeesta sekä mustasta neliössä myyntipakkauksessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju