Muutamia vaatimuksia

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja zeha, 9/6/09.

 1. zeha

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/3/05
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä alkaisi olemaan uuden kännykän ostamisen aika taas. Haluaisin uuteen kännykkääni sisältyvän muutaman ominaisuuden, mutten ole varma löytyykö haluaamani pakettia miltään valmistajalta.

  Ensinnäkin haluaisin kännykän olevan ohut, semmoista sentin luokkaa tai vaikka vähän päälle, ei ole millin päälle :) Mp3-soitin pitäisi myös löytyä ja mahdollisuus asentaa lisämuistia, mikäli puhelimessa itsessään ei ole sitä tarpeeksi. Ja vielä haluaisin, että kännykässä olisi semmoinen ominaisuus, että kun joku on soittanut tai txtannut, enkä ole huomannut tätä, niin känny antaisi sitten säännöllisin väliajoin äänimerkin (ja vaikka värinänkin) - Kauhean rasittavaa ajatella, että joutuisin aina tarkistamaan välillä, että onko joku koittanut koittaa yhteyttä :D ...ehkä toisaalta tottumiskysymys, kun nykyisessä kännyssä kys. ominaisuus on.

  Nuo kaksi ensimmäistä ehtoa täyttyvät jo todella monella uudella kännyllä ja esim Sony Ericssonilla on mukavan oloisia malleja. Mutta tätä "piippausominaisuutta" ei taida niissä pahemmin olla?
   
 2. telliv Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/07
  Viestit:
  311
  Tykkäykset:
  40
  Enpä nyt rupea mitää malleja kahtelee ku et hinnastakaan mitään maininnut mut tosta "piippausominaisuudesta" et jos kännyssä on s60 käyttöjärjestelmä ni se onnistuu ainakin jollain erillisellä ohjelmalla jos ei puhelimessa itsessään ole kyseistä ominaisuutta.

  Edit.
  Löyty tämmönen ohjelma http://www.mobifunsoft.com/remindme/
   
 3. poikam

  poikam Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  4/9/06
  Viestit:
  473
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  samsungilla on ainaski joissakin malleissa ominaisuus mikä muistuttaa saapuneista tekstiviesteistä tietyin väliajoin
   
 4. zeha

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/3/05
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Ok, mulla oli joskus Samsung ja siinä tosiaan oli tämä piippausominaisuus. Nykyisessä Motorolassa on myöskin.

  Motorolalla olisi tämä Razr-mallisto, jossa on näpsäkän oloisia simpukoita. Eivät ole myöskään liian paksuja vielä. Simpukka kun pakostakin on hieman "tavallista" kännyä paksumpi yleisesti ottaen.

  Sony Ericssonilla on noi mp3-ominaisuudet ilmeisesti aika hyviä ja kameratkin taitaa olla aikast kohtuullisia. Niin siis voisi lisätä vaatimuslistaan tämän kameraominaisuuden, vaikka harvemminhan sitä tulee kuitenkaan käytetyksi...mutta ehkä jos kuvanlaatu olisi vaikka huonon digikameran tasoa, niin voisihan siitä kuvien räpsimisestä innostua vähän enemmänkin sitten :)
   

Jaa tämä viestiketju