Mobiili.fi Muuta reittiä lennosta – Välietapit Google Mapsissa ovat nyt laajemmin saatavilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Maps


  Google Maps laajensi välietappien ja tankkaushetkien lisäämismahdollisuuden saatavuutta. Aiemmin Androidilta löytynyt uutuustoiminto on nyt käytettävissä myös Applen laitteilla.

  Viime vuonna Google Maps sai erityisen kiertotietoiminnon. Sen avulla käyttäjä voi lisätä reitilleen vaikkapa tankkauspysähdyksen tai muun välietapin suoraan navigointinäkymästä.

  Navigoidessa näkyvän suurennuslasipainikkeen takaa löytyy lista huoltoasemia, ravintoloita ja muita paikkoja, joissa käyttäjä saattaisi haluta pysähtyä. Mikäli tarpeisiin istuvaa paikkaa ei listasta löydy, voi välietappia hakea myös valmiiden ehdotusten ulkopuolelta. Lisäpysähdyksen aiheuttama ylimääräinen matka-aika on helposti nähtävillä, mikä helpottaa reissaamisen suunnittelua. Oikean paikan löydyttyä välietapin voi lisätä suoraan osaksi meneillään olevaa navigointia.

  Kuten sanottua, Mapsin Android-versio sai kyseisen toiminnon jo viime vuonna. Nyt Google on kuitenkin tuonut välietapit myös Mapsin iOS-versioon. Toiminto on käytettävissä kaikissa maissa, joissa Google Mapsin navigointi on saatavilla.

  [​IMG]
  Välietapit Google Mapsissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju