Muut puhelin merkit

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja DaCheap1, 30/11/04.

 1. DaCheap1

  DaCheap1 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  1972
  Tykkäykset:
  0
  Niin, tuli mieleen samalla, kun selailin tuota Matkapuhelimet osiota, että sieltä saa etsiskellä muita puhelinvalmistajia koskevia topicceja ja heidän tuotteitaan kissojen ja koirien kera. Olisiko kenties mahdollista saada Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson ja Motorola osioiden rinnalle "Muut valmistajat osio", vai onko liikaa pyydetty? Saattaisi selkeyttää paljon "Matkapuhelimet" osiota ja yleensäkkin selailua foorumilla. (Varsinkin kun nyt on alkanut tulemaan lisää "pieniä" valmistajia mukaan leikkiin, niin olisi myös hyvä jos niille löytyisi jokin (yhteinen) osio.

  Edit: Ne typot...
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Miksi perustaa "kuollutta" aluetta? Laskin pikaisesti matkapuhelimet-osion etusivulta neljä jotain puhelinmerkkiä käsittelevää ketjua joten tuskin ne nyt liikaa häiritsevät. Sen sijaan oman alueen perustaminen kahtakymmentä topiccia varten tuntuisi hieman erikoiselle.

  Yleisesti ottaen olen turhaa pilkkomista vastaan, alueiden lisääminen on vähentänyt selvästi tiettyjen alueiden seuraamista, kuten arvelin alunperin tässä käyvänkin. Nykymäärä kuitenkin on jonkinasteinen pakko, jos foorumi haluaa säilyttää jonkinasteista käytettävyyttä myös muiden kannalta, kuin niiden jotka täällä roikkuvat 12h/päivä ehtien lukemaan liki kaiken joka vain kiinnostaa.
   

Jaa tämä viestiketju