Mobiili.fi Muurahaismies sai oman kaartuvanäyttöisen Samsung Galaxy -puhelimen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S6 edge+


  Samsungin ja Marvelin yhteistyö on luonut uuden erikoisversion tutusta älypuhelimesta. Tällä kertaa sankarimaiseen yhdistelmään pääsivät Galaxy S6 edge+ ja Ant-Man.

  Ant-Man-elokuvan vanavedessä markkinoille on tuotu Muurahaismies-teemainen Samsung Galaxy S6 edge+ -paketti. Paketti on parhaillaan myynnissä Kiinassa.

  Jostain syystä Ant-Man-puhelin ei vaikuta olevan läheskään niin kiintoisa kokonaisuus kuin aiemmin julkaistu Iron Man -teemainen Galaxy S6 edge. Rautamies-fanit saivat tuolloin muun muassa erityisväritetyn puhelimen ja tutun kaarireaktorin ulkonäöllä varustetun latausalustan.

  Ant-Man-puhelinta ei taas olla GforGamesin mukaan uudelleenväritetty lainkaan. Sen sijaan mukana tulee erillinen Ant-Man-teemainen suojakuori. Lisäksi pakettiin saattaa sisältyä eksklusiivisia teemoja tai taustakuvia.

  Ant-Man-teemainen Galaxy S6 edge+ maksaa Kiinassa 5887 juania eli noin 910 euroa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka rajattu erä pakettia on saatavilla. Myös Muurahaismies-puhelimen saapuminen muille markkinoille on epäselvää.

  [​IMG]
  Ant-Man-teemainen Galaxy S6 edge+ -paketti

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju