musiikkia puhelimeen mutta miten

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Lumissa, 16/12/05.

 1. Lumissa

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  siirryin vastikään kivikautisesta nokialaisesta samsungin e530:iin. nyt olisi siis kova halu testata sen mp3 soitinta mutta vielä en ole onnistunut ymmärtämään miten saan sinne ladattua musiikkia!? bluetooth yhteyttä en koneeseeni saa joten wapilla pitäisi yrittää..? mistä, miten ja millaisia musiikkitiedostoja voin siis puhelimeeni hakea?
  Taitaa olla aivan idioottimainen kysymys mutta niin on olokin kun ei oikein ymmärrä.. ;)
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Jos löydät jonku sivun jonne voit tallentaa omia tiedostoja niin sitä kautta wapilla voi ladata, tiedän et näitä sivuja on mut ku en ite tarvi ni enpä muista osotteita.(Riippuen liittymästä voi tulla tod kalliiksi, jos vaikka 4Mb biisi ja tavan 1,5€/Mb liittymä on hinta sillo n.6€ tuolle)

  Yks mahollisuus on kans aika yksinkertainen jos vaan jollain tutulla on sopiva puhelin. Jos jollain esim nokian S60 kone ja yhteys tietsikkaan, siirtää musiikit vaikka sen muistikortilla ja sieltä bluetoothilla sun koneeseen.. Datakaapelikin kai on mahdollista..?
   
 3. Lumissa

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Jeps.. Kiitoksia vastauksesta. Taitaa tuo datakaapelin hankkiminen olla aiheellista ellei kavereilta satu sopivaa puhelinta löytymään.. Täytyypä tutkia asiaa enemmän!
   
 4. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  No kyllä kannattaa tutkia tuon rahan edestä. Tulee ihan *keleen kalliiksi jos alkaa jollain s-postilla tms lähettelemään musiikkia luuriin :D

  Asetukset vaan kuntoon niin kyllä se BT:n toimimaan saa, tai sitten datakaapeli mutta eivät nekään skulaa sormia napsauttamalla.

  Helpointa kun kysyt puhelimen omassa topicissa mahdollisia BT -ongelmia, tai vaikka luet sen topicin läpi. Siellä on melkoisen varmasti pohdittu mitkä BT -laitteet toimii luurin kanssa tappelematta, ja mitkä asetukset jne. Sama homma mikäli päädyt datakaapeliin.
   
 5. Undertaker

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/12/05
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Eikös sen saa USB-kaapelilla muutenkin? Ainakin omassa puhelimessa on Bluetooth ja USB:llä ne biisit sinne saa.
   

Jaa tämä viestiketju