Musiikin siirtäminen Windows Phoneen

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.4.2013
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
920
Tuli hankittua lumia 920, mutta oletan että sama pätee muihinkin windows phone laitteisiin.

Mitä vaihtoehtoja on. Kyseessä siis omat mp3:set, ei musiikkipalvelusta ladattavat.

Ilmeisesti ainakin windows/apple tietokoneelta voisi siirtää usb-kaapelilla mutta sellaista minulla ei ole. (tai siis on pakotettuna työn puolesta, mutta se on firman läppäri johon ei mitää omia juttuja voi laittaa/asentaa)

Kotikoneen virkaa ajaa android tabletti, mutta en oikein löydä mitään vinkkiä miten näiden välillä saa mp3:set siirtymään. Sen lisäksi kotona on asuksen mediatallennin missä noita säilytän mutta sieltä ei varmaan saa ?

Ja jatkokysymys tähän, niin mikä on kelvollinen äänen/musiikin nauhoitussofta millä voi nauhoittaa esim bändin harjoituksia jne. (mielellään semmonen joka tekee mp3:sia) mitä voi sitten lähettää edelleen, jakaa ja soittaa puhelimessa.
 

Kiikkala

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
3.8.2007
Viestit
1177
Reaktiopisteet
162
Puhelinmalli
Lumia 900 & N9
^
Ei sun tarvitse sille firman läppärille mitään asennella. Laitat luurin siihen usb:lla kiinni ja kopioit koneelta puhelimeen.

Ei kokemusta Android -tabletilta siirtämisestä, mutta ainakin Skydriven kautta pyöräyttämällä pitäisi onnistua. Eli Androidista Skydriveesi ja siitä sitten puhelimeen.
 

sovelias

Vuoden foorumilainen -06/-05/-03
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.6.2002
Viestit
42686
Reaktiopisteet
362
Kotikoneen virkaa ajaa android tabletti,
WP8 koneissa on Bluetooth, tosin hyvin rajoittunut. Mutta jos hätä niin yksittäisi sopivia tiedostoja voi "lähettää" WP8 laitteseen paikallisesti. WP8 luurissa mene asetuksiin ja sieltä bluetooth niin tarkista että BT päällä, niin siellä ollessa näkyy muille.

Joissain Android laitteissa on web pohjainen "hallinta" jossa voi selaimella latailla sisältöä, ja sen laitteen saa WiFI laitteeks, tosin WP8 ei taida tukea Ad-hoc yhteyksiä...
 
Top Bottom