Musiikin lisääminen Ovi Suiten kirjastoon

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja BUK, 22/9/11.

 1. BUK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/07
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  E-series
  Mitä Ovi Suite tekee kun lisään tarkkailtavan kansion ja ohjelma aloittaa "käsittelemään" kappaleita? Toiminto kestää aivan mielettömän kauan. Miksi Ovi Suite ei voi soittaa suoraan natiiveja MP3-muotoisia tiedostoja? Mitä lisäarvoa käyttäjälle tuotetaan käsittelemällä kappaleita?

  Mitä hyödyn sillä, että siirrän Ovi Suiten kautta musiikkikappaleet puhelimeen sen sijaan, että yksinkertaisesti kopioin ne alkuperäisessä MP3-muodossa puhelimen muistiin tai muistikortille?

  EDIT
  Puhelimeni on E6-00, johon on päivitetty kaikki päivitykset, eikä siihen ole asennettu mitään ylimääräisiä oohjelmistoja.
   
 2. BUK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/07
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  E-series
  Jos kuuntelen puhelimesta musiikkia ja lisää Ovi Suitella muutaman kappaleen puhelimeen tapahtuu seuraavaa
  - musiikki loppuu
  - puhelimen näytölle tulee teksti "Median siirto meneillään"

  Teksti ei poistu, ellei revi datakaapelia irti puhelimesta. Ovi Suiten sammutuksella ei tunnu olevan merkitystä. Siirto itsessään kuittaantuu Ovi Suiten päässä valmiiksi.

  Ihan oikeasti, VMP. Pitäisi varmaan jättää tuo puhelin yöksi siirtelemään medioitansa. Nyt menee siis kolmen podcastin siirtoon aivan käsittämättömän pitkä aika. Muistelisin, että samoihin surkuhupaisiin suorituksiin yllettiin joskus 2000-luvun alussa 64mt Creative Muvolla, jonne siirrettiin USB1 kautta musiikkia.

  Miten ihmeessä ja millaiselta ihmiseltä tämä on mennyt testeissä läpi? Miksi Ovi Suiteen on tälläinen toiminto koodattu jos se on aivan käsittämätöntä roskaa.
   

Jaa tämä viestiketju