1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Multimedia viestit?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Arska2, 28/2/04.

 1. Arska2

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Mikä mahtaa olla vialla soneran liittymässä, tai puhelimen asetuksissa kun en saa lähetettyä multimediaviestejä sähköpostiin, toiseen kännyyn en ole kokeillut, oma niitä kyllä ottaa vastaan.

  Siis jos otan kännyllä kuvan (Nokia 6220) ja yritän lähetttää sitä sähköpostiin, niin viesti kyllä lähtee mutta ei milloinkaan tule perille. Jos laittaa asetusksista välitystiedot päälle, tulee ilmoitus jossa sanotaan "hylätty".
  Soneran asiakaspalvelussa väittivät että ei tarvitse erikseen mitään palvelua. MMX asetukset on kunnossa koska sähköpostin lähettäminen onnistuu, siihen ei vaan saa valitettavasti liitettyä kuvaa.

  Alkaa epäilyttää ettei tuota palvelua olisikaan soneran liittymässä?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9436
  Tykkäykset:
  241
  Mitäs jos koitat vaikka lähettää multimediaviestinä ja sitten siihen mihin normaalisti tulee numero, niin laitat sähköpostiosoitteen? Eiköhän ala toimia.
   
 3. Arska2

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Hyvä idea, mutta ei salli kirjoittaa muuta kuin numeroita siihen kenttään, ellei sitten valitse sitä sähköposti kohtaa joka ei edelleenkään toimi...
   
 4. Mokamies

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  0
  Kokeile tallentaa sähköpostiosoite puhelimen muistioon kyseisen henkilön kohdalle ja valita se sieltä lähetettäessä.
   
 5. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9436
  Tykkäykset:
  241
  Kyllä minun mielestäni siihen pitäisi pystyä tekstiäkin kirjoittamaan, olethan huomioinut, että kyseisessä kentässä voi kirjoitustilaa muuttaa #-näppäimellä? Varmista ettei numerotila ole päällä (123) ja jos on niin muuta se tekstitilaksi (abc). Nyt pitäisi onnistua.
   
 6. Arska2

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Siis multimediaviesteissä on seuraavat vaihtoehdot:
  -Lähetä numeroon
  -lähetä säköpostiin
  -lähetä usealle
  Ja jos valitsen lähetä numeroon siinä ei saa vaihdettua numeroita kirjaimiksi, eli mailiosoitetta siihen ei voi kirjoittaa.

  Ja kuten aiemmin sanoin, niin jos kytkee välitystiedot päälle sieltä tulee ilmoitus "hylätty" olen koettanut lähettää kahteen eri mailiosoitteeseen siltä varalta että nuo viestit olisi jonkun serverin spammilistalla.Sekin kävi mielessä että nuo viestit menevät soneran s-postipalvelimen kautta, ja siellähän viestien perille meno kesti ainakin jossain vaiheessa jopa viikon.

  Pitää viikolla taas ahdistella Soneraa jos sieltä saisi asiaan selityksen...
   
 7. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9436
  Tykkäykset:
  241
  No mikäli asia on niin kuin sanot, niin ainoa vaihtoehto (puhelimesta johtuen) on lähettää kuvat sähköpostin liitteenä (lähetä sähköpostiin), mutta se taas vaatii puhelimessa olevan sähköpostiohjelman asetusten laittamista kuntoon. Tällöin viestit eivät todellakaan lähde MMS-palvelun kautta vaan GPRS-tiedonsiirron ja niistä veloitetaan siirretyn datamäärän mukaan eikä kertaveloituksen.

  Ihmettelen vaan miksei 6220:ssa voi laittaa sähköpostisosoitetta siihen numerokenttään kun muistaakseni kaikissa muissa Nokian MMS-puhelimissa pystyy. Kannattaisi ehkä ennemmin kääntyä Nokian kuin operaattorin puoleen.
   
 8. Arska2

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Siksi varmaan koska siinä on erikseen lähetä numeroon ja lähetä sähköpostiin, nämä asetukset siis multimediaviesteissä. Sähköposti toimii ja sillä pystyy lähettämään/vastaanottamaan tekstiä liitetiedostoja siihen ei saa laitettua.
  Multimediaviestit taas (tietysti) voivat sisältää tekstiä sekä kuvaa, mutta niitä en ole onnistunut lähettämään sähköpostiin vaikka puhelimessa sellainen toiminto onkin.
  Parasta olisi jos jollain olisi tuollainen puhelin, niin voisi kertoa miten on saanut homman toimimaan, vai onko se yleensäkään mahdollista...
   

Jaa tämä viestiketju