Mobiili.fi Muistikorttipaikka teki paluun Galaxy S7:ssä, ei käy sisäisen tallennustilan laajentamiseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Muistikorttipaikka teki paluun Samsungin huippupuhelimiin Galaxy S7:ssä ja Galaxy S7 edgessä, mutta muistikorttia ei kyseisissä malleissa voi käyttää sisäisen tallennustilan laajentamiseen. Android Marshmallow toi ”Adoptable Storage” -ominaisuuden mukanaan, mutta Samsung päätti olla käyttämättä sitä.

  Yksi Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmän mukanaan tuomista ominaisuuksista on nimeltään ”Adoptable Storage”. Se tarkoittaa mahdollisuutta käyttää muistikorttia puhelimen tai tabletin sisäisen tallennustilan laajentamiseen niin, että sille voi esimerkiksi asentaa sovelluksia samoin, kuin laitteen omalle massamuistille. Samsung ei uusissa Galaxy S7 -malleissa tätä mahdollisuutta kuitenkaan tarjoa, vaan muistikorttia voi niissä käyttää vain perinteisen siirrettävän median tavoin, eli lähinnä yksittäisten tiedostojen, kuten valokuvien, musiikkikappaleiden ja videoiden tallentamiseen.

  Aiheesta uutisoineen SamMobilen mukaan kyse on mahdollisuudesta siirtää muistikortti laitteesta toiseen. Jos muistikorttia käytetään sisäisen tallennustilan laajentamiseen, se salataan samoin kuin kaikki muukin laitteen sisältö, ja näin toimii vain siinä laitteessa, jossa se on otettu käyttöön.

  Samsungilla uskotaan, että heidän asiakkaansa mieluiten säilyttävät muistikorttinsa siirrettävänä tallennuslaitteena, ja voivat helposti siirtää esimerkiksi puhelimella otettuja kuvia suoraan muistikortilta tietokoneeseen. Asia kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, mikäli puhelimelle kertyy runsaasti isoja pelejä tai sovelluksia, sillä esimerkiksi Suomessa tarjolle tulevat vain 32 gigatavun tallennustilalla varustetut versiot Galaxy S7 -malleista.

  Samsungin ohella samaan muistikorttiratkaisuun on päätynyt myös ainakin LG uudessa G5-puhelimessaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju