1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Muistikorttien erot

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja jaakko5, 4/3/03.

 1. jaakko5

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Onkos noissa MMC korteissa jotain laatu eroa paljonkin, kun halvin 128mt maksaa 74€ ja kallein 180€? http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/tuote.asp?TID=4469 Meinaan vaan että voisiko joidenkien ohjelmien asennus ongelmat (puhelin 3650) johtua halvasta muistikortista?
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Eipä niillä eroa juurikaan ole. Ja ei se ohjelmien asennuksen toimivuus siitä johdu. Jotkut ohjelmat toimivat muistikortilta, jotkut eivät. Ja ohjelman/pelin tekovaiheessa se jo varmaan säädetään jotakin? Ja Nokiahan sanoi itse, etteivät peli ja ohjelmat toimi muistikortilta (eli tarkoittaa sitä, etteivät he takaa niiden toimivuutta muistikortilta vaikka toimisikin).
   
 3. iblib

  Liittynyt:
  9/2/03
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Ohjelmien toimimattomuus muistikortilta johtuu mitä ilmeisemmin siitä että kun ohjelma on tehty 7650lle niin kaikki viittaukset ohjelman ulkopuolisiin tiedostoihin ovat C-asemalle..Eli siis kun asennat ohjelman muistikortille (e: asemalle) ei ohjelma sitä tajua vaan yrittää löytää asennettuja tiedostoja c:ltä...

  EDIT: vielä rautalangasta: ohjelman koodissa on sisällä viittaus "avaa ohjelmanboonusosa c:\system\apps\esimohjelma\peelo.sis". Kun asennat ohjelman muistikortille eli e:lle niin ohjelma ei tietenkään löydä c-asemalta tarvitsemaansa tiedostoa koska se on e:llä...
   

Jaa tämä viestiketju