"Muistikorttia ei voi käyttää"

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Bfg6600, 8/9/10.

 1. Bfg6600

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/08
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Moi, puhelimessani (E90) on viime päivinä ilmennyt ärsyttävä vika. Kun saan tekstiviestin, puhelin ilmoittaa että muistikorttia ei voi käyttää, viestit tallennetaan puhelimen muistiin. Jos sen jälkeen koitan selailla esim kortilla olevia kuvia, kaikki toimii hyvin. Kun vaihdan viestiasetuksista kätettävän muistin muistikortiksi, seuravat viestit menevät sinne ilman valituksia kunnes taas myöhemmin saattaa tulla sama herja. Yritin lähettää kuvan sähköpostissa mutta ihmettelin miksi tiedostonhallinnan Lähetä-valikosta puuttui sähköposti. (oli vain bt, infrapuna, mms). käynti viestiasetuksissa paljasti että käytettävä muisti oli taas vaihtunut puhelimen sisäiseksi. -->-vaihto kortiksi ja taas toimi kaikki. Tuo tuntuu menevän ihan randomilla milloin puhelin "kadottaa" muitikortin. Kortti on Sandiskin 4 gigan kortti ja on toiminut monta kuukautta hyvin. Tilaa oli 90 megaa vapaana ja vapautin vielä lisääkin mutta ei auttanut.

  Onko kellään tietoa tai arvauksia, hajoaako puhelin vai muistikortti?

  Miten muuten jos ostan uuden kortin, voiko vanhalta kortilta vain kopioida kaikki tietokoneella uudelle kortille (kortinlukijan kanssa, ei puhelimessa) ja ohjelmat ja asetukset on sen jälkeen puhelimessa vielä ennallaan?

  Tomi
   
 2. Capo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/02
  Viestit:
  2331
  Tykkäykset:
  90
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Compact black
  Onko luuri ollut usb-piuhalla kiinni pc:ssä? Siinä ratkaisu.
   
 3. Bfg6600

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/08
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0

  On ollut piuhalla kiinni mutta ei viime aikoina, eikä sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmaa. Tätä herjausta ei ole tullut kuin vasta muutamana viime päivänä.
   

Jaa tämä viestiketju