1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Muistikortti viallinen? (N73)

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja lateeni, 14/1/09.

 1. lateeni

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Mories
  Puhelimena N73 ja huollon ja softan päivityksen jälkeen puhelin ei tunne muistikorttia. Kortti on Transcend 1Gb MiniSD. Puhelin valittaa että muistikortti on viallinen ja sen jälkeen alusta kortti. En ole kuitenkaan antanuta alustaa korttia, koska kortilla on kuvia jotka olisi kiva saada talteen. Myöskään toinen puhelin eikä tietokoneen muistikortinlukija tunne koko korttia.
  Pc suitellakaan ei tunne korttia, kun koittaa valita massamuistin. Asensin juuri uuden softan luuriin.
  Joko kortti on tosiaan rikki tai sitten siihen on jotenkin kumman syystä tullut salaus eikä mikään laite näin ollen tunnista sitä.

  Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia ja onko tuota salausta mahdoton poistaa jotenkin.
   
 2. säätäjä86 Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1917
  Tykkäykset:
  5
  Jos siinä kortissa salaus olisi niin se pyytäisi salasanaa.
   
 3. june74

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/06
  Viestit:
  204
  Tykkäykset:
  0
  Tunnistaako tietokone muistikortin lukijaan laitetun kortin, eli näkyykö kortti (esimerkiksi windows xp ota ohjauspaneeli -> valvontatyökalut -> tietokoneen hallinta ja sieltä kohta tallennus ja levynhallinta) siellä pitäisi olla se kortti näkyvissä jos tunnistuu se kortti. Jos tietokoneen muistikortin lukija ei tunnista korttia eli se kortti ei näy edes tuolla, niin voit olla huolissasi, silloin on voinut se muistikortti tuhoutua vaikka mekaanisen vääntymisen takia tai staattisen sähkön. Jos kortti kuitenkin tunnistuu, niin sitten voit yrittää tiedostojen palautus ohjelmilla palauttaa kortin sisältöä.

  Edit: myöskin kortinlukijaan voi syttyä merkkivalo kun muistikortti asetetaan tietokoneen kortinlukijaan
   
 4. lateeni

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Ainakaan vista + muistikortinlukija ei tunnistanut sitä. Tosin en katsonut sitä tuolta ohjauspaneelin kautta. Täytyy vielä koittaa tuolta ohjauspaneelin kautta.
   

Jaa tämä viestiketju