Muistikortti probleema

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Vincent84, 13/7/05.

 1. Vincent84

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin haulla,mutta...en osaa käyttää herra hakua...
  mutta jos on aiemmin tälläinen topic,niin saa poistaa,kunhan kertoo topicin urlin...

  Elikkäs puhelin on nokia 6630.
  Puhelimessa ei ole kuluneen 2 kuukauden aikana ollut suurempia murheita,mutta tänään 13.7.2005 puhelimen muistikortti "kuoli", oletettavasti johtuen ukkosesta, puhelin buuttasi itsensä 2 kertaa ja kun muistikortti on paikoillaan puhelin ei suostu edes käynnistymään, ystäväni puhelimella kerkesimme suorittaa virustarkistuksen, löytyneitä viruksia 0 kappaletta, noin 2 minuuttia kortin asentamisen jälkeen ystäväni puhelin buuttasi itsensä,eikä käynnistynyt "introa" pidemmälle.
  Kun yritin alustaa muistikortin,näyttöön ilmestyi teksti;
  [ Muistikortti viallinen ]

  Elikkäs kuuluuko alkuperäinen muistikortti takuun piiriin vai ei? Paikallisessa nokia myymälässä väitettiin muistikortin olevan "lisävaruste" jota ei ilman kuittia vaihdeta (kuittiahan siitä ei tietystikkään ole,koska muistikortti tuli puhelimen mukana )

  Voiko muistikortin kontaktipintoja koettaa puhdistaa jotenkin?
   
 2. Hardy

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/12/04
  Viestit:
  74
  Tykkäykset:
  0
  joo eli itselläni tapahtui täsmälleen samoin. Eli 6630 muistikortti ei toiminut mutta vähän ajan kuluttua se käynnistyi mutta ei sustunut avata kameraa eikä suostunut näyttää tietoja eli piti elellä puhelimen muistilla kunnes ostin uuden muistikortin. en tiedä mikä vikana tai mitä pitäisi tehdä :)
   
 3. snb69

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä kuluu takuun piiriin. Mikäli laite on 1.4 jälkeen ostettu niin muistikortissa on vain 3kk takuu ostopäivämäärästä. Mut voi olla että muistikortin sisältä on myös täysin "korruptoitunut" vain.

  PS. ei varmaan ukkosesta johdu rikkoutuminen mikäli puhelimesi on vielä "nähtävässä" muodossa.
   
 4. Vincent84

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Eli kiire tulee, täytynee huomenna mennä haastamaan siitä paremmalla ajalla... kiitoksia valaisusta
   
 5. AnthonT Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/05
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  1
  Mullakin sanoi muistikortti sopimuksensa irti (puhelin 6670+kingston 128Mt). Puhelin kylläkin käynnistyi, mutta mihinkään valikkoon ei päässyt. Kun otti muistikortin puhelimesta pois niin sitten puhelin toimi taas normaalisti. Muistikortti kylläkin antoi jo varoitusta pari päivää aikaisemmin kun osa tiedostoista korruptoitu niin, että niitä ei saanut poistettua FExplorerilla tai muistikortinlukijalla ollenkaan.

  Ainoa keino jonka keksin oli ottaa talteen kaikki tarpeellinen (siis tiedostot jotka eivät olleet korruptuneita ) muistikortinlukijalla. Sitten formatoin muistikortinlukijalla kortin FAT:iin ja pistin puhelimeen kiinni. Tein vielä formatoinnin puhelimella ja siirsin tiedostot takaisin kortille muistikortinlukijalla. Siis muistikortti ei ollut kokonaan rikki vaan siinä oli jotkun tiedostot niin korruptuneita että Noksu ei lähtenyt toimimaan oikein.

  Jos mulla ei olisi ollut muistikortinlukijaa niin olisin varmaankin alkanut selvittämään kuinka Kingstonin elinikäinen takuu toimii :)
   

Jaa tämä viestiketju