Muistikortti ongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Henri M, 12/11/09.

 1. Henri M

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Sain tänään käyttööni Sony Ericsson w902 puhelimen ja rupesin siihen samantien musiikkia laittamaan, noin 30kappaletta sain ongelmitta siirrettyä kunnes ongelmat alkoivat. Tarkkaan en viestiä muista jonka kone antoi, mutta biisejä ei enään pystynyt luuriin siirtämään, vaihtoehdot olivat peruuta tai ohita ja ohittamisella päädyttiin samaan tilanteeseen seuraavan kappaleen kanssa. Puhelimeen on päivetty uusin softa jo huollossa ennen kuin koko puhelimen edes sain käsiini. Tämä on kuitenkin täysin uusi kappale vaikka se huollosta tuleekin. Muistikorttia en alustanut puhelimella ollenkaan joka ilmeisesti aiheutti ongelmat ja koitin jälkeenpäin tietokoneella ja m2 usb adapterilla korttia alustaa tuloksetta. Kortti siis näkyy adapterin avulla, mutta puhelin ei sitä tunnista ollenkaan. Koitin myöskin toisella m2 kortilla joka näkyi puhelimessa joten ongelma tuskin siis on puhelimessa. Mikäs nyt neuvoksi, olisiko esimerkiksi softan uusiksipäivitys paikallaan vai onko muita vinkkejä jolla saada kortti taas toimimaan kunnolla? Googlettamalla ja foorumin haulla vastaavia ongelmia löytyi, mutta ei ratkaisua minun ongelmaani.
   
 2. Henri M

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Nyt olen myös koittanut nollata puhelimen ja asentanut uusimman softan uusiksi. Vieläkään ei puhelin kuitenkaan tunnista koko muistikorttia, vieläkö olisi jotain vinkkejä? Muistikorttihan on siis SanDisk m2 8g.
  Edit: Jaaha nyt ei puhelin tunnista edes sitä toista muistikorttia, ilmeisesti vika onkin puhelimessa?
   
 3. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Tunnistaako edes sen vertaa että pystyisit puhelimella formatoimaan sen muistikortin?
   
 4. Henri M

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Ei edes tuon vertaa, tosin ongelma selvisi ja syynä oli tosiaan puhelin. Takakannen kun irroittaa ja painaa muistikorttia niin puhelin tunnistaa kortin eli joku kosketushäiriö siellä on. Ongelma saatiin jo näinkin nopeasti ratkaistua kiitos maifonin huollon, he antoivat uuden puhelimen tilalle!
   

Jaa tämä viestiketju