Arvostelu Muistikortit ja niiden nopeudet

Keskustelu osiossa 'Tietotekniikka', aloittaja telliv, 15/7/14.

 1. telliv Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/07
  Viestit:
  311
  Tykkäykset:
  40
  Ei sattunut aiheesta otsikkoa vastaan ja kun hivenen noita omia kortteja testailin niin ajattelin jakaa tulokset niiden osalta muiden ihmeteltäväksi. Testailuun käytin USB 3.0 muistikortinlukijaa sekä ATTO disk benchmark-ohjelmaa.

  Sandisk Ultra:
  Sandiskin Ultra on ollut pisimpään käytössä ja ihan ok se on toiminut mut sinne enemmän tavaraa siirrellessä on tuo kuvan mukainen kirjoitusnopeus pistänyt vähän kapuloita rattaisiin. Joillakin on myös tökkinyt videoiden kuvailu tälle muistikortille niin sitä ajatellen hieman varauksella ostelemaan. WP8.1 testiohjelmissa tulokset oli vaihtelevia, mutta n. ~13MB/s luokkaa.
  sandiskultra.png

  Samsung EVO:
  Samsungin uusi EVO on tällä hetkellä käytössä ja ei tästäkään mitään valittamista :). Hommat sujuu sukkelammin kuin Sandiskin Ultralla. WP8.1 testailussa tämä oli "tuplasti" nopeampi kuin Sandiski, muttei molemmat päässeet lähellekään PC nopeuksia.
  samsungEVO.png

  Samsung PRO:
  Samsungin uusi PRO tuli hommattua hetken mielijohteesta ja käytössä ei kovin pitkään ollut kun ostin 32gb version minkä tila kävi itselle vähäiseksi. Nopeudellaan pyyhkii lattiaa molemmilla mennen tullen, muttei tämä enää varsinaisesti WP8.1 testiohjelmissa näkynyt vaan tämä oli vaivaiset ~40% EVO:a nopeampi. USB 3.0-väylässä tavara siirtyy hetkessä ja USB 2-väylä rajoittaakin nopeudet EVO-kortin tasolle.
  samsungPRO.png
   
 2. TimbeS

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/12
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  -
  Lainaan tätä ketjua, kysyn puhelimen muistikorteista.

  Mikä mahtais olla paras microsd-kortti puhelimeen? En mielellään maksais yli 30e, kapasiteetti 32gb (tai miks ei enemmänkin..) Löytyykö parempaa verkkiksen/gigantin valikoimasta kuin tämä: Kingston 32 GB Class 10 microSDHC -muistikortti + SDHC-adapteri | 32GB | MicroSDHC | Verkkokauppa.com
  Varmaan ainoa ominaisuus mitä noissa voi vertailla on siirtonopeus?

  Onnistuuko vanhan kortin korvaaminen heittämällä, jos vaan siirrän tiedostot suoraan uudelle? Vai meneekö jotkut polut solmuun, ja sovellukset ym. jotka on kortilla, ei välttämättä toimi?
   

Jaa tämä viestiketju