Muistikortin vaihto->Meneekö puh. sekaisin, jos ei kopioi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja m0k0ttaja, 24/3/05.

 1. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Elikkäs en pysty BT:llä tai dku2:lla siirtämään muistikortille asennettuja ohjelmia talteen enkä omista kortinlukijaa. Puhelin on 6670.

  Tänään pitäisi vaihtaa toinen muistikortti. Kysymys kuuluukin, jääkö noista muistikortille asennetuista ohjelmista jotain tietoja puhelimeen, ja jos ohjelmia ei voi kopioida, meneekö puhelin sekaisin kortin vaihdon myötä kun asennettuja ohjelmia ei olekaan uudella kortilla?

  Pitäisikö (lisäkustannuksista huolimatta) ensin poistaa hallinnan kautta kaikki muistikortille asennetut ohjelmat jottei luuri mene sekaisin/tilttiin?

  Pikaisia neuvoja kiitos.
   
 2. MoonMan

  MoonMan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/02
  Viestit:
  897
  Tykkäykset:
  23
  Don't worry. Tuo Symbian on sen verran fiksumpi systeemi kuin windows, että eipä mene sekaisin. Mutta varmuuden välttämiseksi kuitenkin voit poistaa nuo muistikortin ohjelmat, jos ei kerran ole tarkoitusta saada niitä uudelle kortille.
   
 3. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Kiitoksia tiedoista.

  Sain kuitenkin nyt hommattua lukulaitteen. Tempasin muistikortista res.hallinnassa kopion kovolle (valitse kaikki -> kopioi).

  Sitten tulee ongelma: mulla toi isompi kortti on Navicore. Jos nyt valitsen äsken kopioimani kortin kokonaan alihakemistoineen ja liitän sen sitten navicoren kortille, kirjoittaakohan se navicoren yli vai pitääkö tuo tehdä hakemisto kerrallaan?
   

Jaa tämä viestiketju