Muistikortin tiedot kadoksissa APUVA!!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja golemi, 15/1/04.

 1. golemi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  54
  Tykkäykset:
  11
  asensin puhelimeeni mp3go soittimen ja asennunksen yhteydessä se ilmoitti "tiedosto vioittunut" ja asennus ei mennyt kokonaan läpi. ohjelma tuli silti puhelimen valikkoon ja sen pystyy käynnistämään, muttei käyttämään. samalla huomasin että muistikorttiin ei pääse enää käsiksi pc-suite ohjelmalla eikä puhelimen omalla tiedostonhallinta ohjelmalla.

  muistikortin tietoja katsottessa se näyttää aivan normaalisti että käytössä on reilu 20mb ja kaikki puhelimen muistikortilla olevat ohjelmat toimivat! kokeilin sitten poistaa tätä mp3go ohjelmaa joka sen vian aiheutti mutta poistaessa sitä se ilmoittaa taas "tiedosto vioittunut" eikä voi sitä poistaa, koitin myös etsiä toimivaa versioita kyseisestä ohjelmasta että saisin sen asennettua "kokonaan" mutta jokainen oli viallinen....

  tarviis nyt vähän apua miten selvitän ongelman en millään haluaisi formatoida koko muistikorttia sillä tieto on siellä vielä tallella se vaan pitäisi saada taas näkyviin ja tuo rikkonainen mp3go ohjelma pois!!
   
 2. tonza19 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  2367
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  6S
  Eli siis sä et pysty esim. FExplorerilla mennä ja poistaa sitä mp3go:ta?
   
 3. kallu

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/11/03
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  mulla kans sellanen hässäkkä ettei saa yhtä sovellusta poistettua fexplorerilla vaikka osan sain veks ja ilman fexplorerii en saannu sieltä hallinnasta poistettua tätä kyseistä sovellusta ollenkaan,on vissii vielä kortti pyyhittävä tyhjäksi....kellään samanmoista probleemaa????
   

Jaa tämä viestiketju