Muistikortin sovellusten siirto uudelle muistikortille

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jankka, 28/9/06.

 1. Jankka

  Jankka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  734
  Tykkäykset:
  0
  Tuli hankittua uusi 2 Gt:n Apacerin MiniSD. Nyt olen jo pari tuntia yrittänyt siirtää kaiken vanhalta kortilta uuteen. Kaikkia tiedostoja, varsinkaan asennustiedostoja en vain millään onnistu siirtämään uudelle kortille. Joku Nokian suojaus ehkä estää ainakin RESOURCE kansion kaiken sisällön kopioinnin. Olen käyttänyt apuvälineinä SysExploreria ja PC-Suitea. Puhelimen manuaalistakaan en apua löytänyt: valikkoa josta muistikortin sisällön puhelimen muistiin siirtää en löydä. En millään jaksaisi asennella kaikkia ohjelmia uudelleen uuteen korttiin! Apua!

  Ei kai se nyt voi olla vaan niin ettei asennuksia pysty ylipäätään siirtämään kortilta toiselle?

  Onpa turhauttavaa asennella kaikki uusiksi tai pikemminkin re-installoida!! Nimittäin puhelin nyt kysyy kaikkien sovellusten kanssa: haluanko re-installoida..taitaa siis puhelin tietää jo että sovellukset on jo paikallaan, vain jotkut osat, vissiin käynnistyskuvakkeet tms puuttuu...
   
 2. KaZa Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  29/10/02
  Viestit:
  787
  Tykkäykset:
  123
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S8+
  Muistikortinlukijalla kopio vanhasta kortista uuteen. Muista laittaa piilotiedostot näkyviin.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Tämä tosiaankin on se helpoin ja suositeltavin tapa. Kortinlukijan hinnankaan ei pitäisi olla nykyään enää kynnyskysymys.
   
 4. Jankka

  Jankka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  734
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos ja kumarrus! Ensinmäistä kertaa kun muistikortinlukijalla oli oikeaita töitä! Onneksi sellainen löytyi pölyttyneenä pöydänreunalta!

  Ainoa mikä meni sekaisin olivat kuvakkeiden järjestys. Mutta kyllä nyt on turvallinen olo kun on sovellukset 2:lla eri muistikortilla. Mediatiedostotkin 2:lla (PC ja uusi kortti). Ja tulipa sitä varmuudenvuoksi vielä otettua varmuuskopio puhelimen omasta muistista!
   

Jaa tämä viestiketju