Muistatko vielä Flappy Birdin? Kehittäjältä nyt uusi peli – tämäkin todella vaikea

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Ninja Spinki Challenges on Flappy Birdin luojan viimeisin peli.


Muutama vuosi sitten maailman huomion valtasi hetkeksi sittemmin legendan asemaan noussut yksinkertainen mobiilipeli Flappy Bird, joka tuli tunnetuksi erityisesti vaikeudestaan – ja samalla sen myötä koukuttavuudestaan.

Nyt Flappy Birdin kehittäjä Dong Nguyen on julkaissut yhdessä japanilaisen pelinkehittäjän ja -julkaisijan Obokaidemin kanssa uuden Ninja Spinki Challenges -pelin – ja ainakin yksi asia on samoin kuin aiemmin Flappy Birdissä: uusikin peli on erittäin haastava.

Itse asiassa uudessa pelissä on mukana kuusi eri pikkupeliä, jotka kaikki ovat varsin yksinkertaisia mutta samalla vaikeita. Grafiikat edustavat tuttua retrohenkistä 8-bittiaikojen maailmaa.

Kutakin kuudesta pelistä voidaan pelata loputtomassa tilassa, jossa pitää säästyä kuolemalta, tai aikaa vastaan haastetilassa.

Ninja Spinki Challenges on ladattavissa Androidille Google Playsta ja Apple iOS -laitteille App Storesta. Peli on ilmainen ladata eikä siinä ole myöskään sovelluksen sisäisiä ostoja, vaan peli kerää tuottonsa mukana olevilla mainoksilla.


Ninja Spinki Challenges sisältää yhteensä 6 eri pikkupeliä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom