muista sulkea nämä ulkomaille mennessä...

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja sipuli, 11/1/10.

 1. sipuli Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/04
  Viestit:
  575
  Tykkäykset:
  8
  Italiaan menossa keväällä, taskussa kulkee E71. Tarkoitus on käyttää selainta ja sähköpostia (joko paikallinen prepaid, kysellyt toisessa ketjussa, tai oma Saunan kortti). Eli en laita mitään data-roaming-estoa.

  Sen verran ollut juttua kaikista "ohjelma-zekkaa-postit-kerran-tunnissa" -ohjelmista ja tuhansien eurojen laskuista, että kysyn, tarvitseeko e71:ssä erikseen sulkea joitakin ohjelmistoja/softia jottei data juokse?

  viestit > Asetukset > Sähköposti > jokainen tili erikseen, täytyy tietysti ottaa "automaattinen haku" pois.

  mynokia:sta pukkaa tekstaria, mutta vissiin mitään dataa ei kulje tietämättäni?

  Synkronointi ei ole käytössä, en ole katsonut onko tuossa mahdollista synkronoida ajastetusti

  Google maps ja Nokia maps eivät vissiin lähettele dataa jos ohjelma ei ole käynnissä.

  Muita?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  MMS vastaanotto tarkistaa ettei ole sallittu vierasverkossa. (SL käyttäjillä tietenkin oletuksena salittu että toimisi kotimaassa)

  A-GPS, jos jokin softa GPS käyttää.

  Ja jos olet luuriin jotain softia asennellut niin ihan softa kohtaisesti. lisäksi kannattaa varmistaa ettei mitään auto-upload softia ole (esim kuvat Flickeriin), noissa palveluissa myös (esim Online jako) myös muiden tuoreiden tilanteiden tarkistus , sää ohjelmat jne. joissain koneissa päivitysten tarkistus jne.

  Jos epävarma, niin muuta oletus yhteysosoitten APN asetukset rikkinäisiksi ja luo niille softille jota reissussa aijjoita käyttää omat nimetyt yhteysosoitteet (niissä koneissa joissa yhteysosoite ryhmä, pitää katsoa etteil uo sitä johokin käytössä olevaan ryhmään). logia kannattaa varmuudenvuoksi välillä vilasta.

  Ei pitäisi, eikä vastaanota, se mitä tekee tulevaisuudessa on sitten sen ajan murhe. (lähettäminen ja vastaanottaminen on yleensä yhtä kallista, tosin tuskin tuolla lähetä sanolla suoranaisesti suuntaa tarkoitit)
   

Jaa tämä viestiketju