1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Muista: älä yritä ottaa selfietä näissä tilanteissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Älä ota selfietä näissä tilanteissa


  Selfiehuuma näyttää tulleen jäädäkseen. Valmistajat panostavat aina vain enemmän laitteiden etukameroihin ja kuluttajat ostavat lisälaitteita täydellisten omakuvien saamiseksi. Kaiken tämän keskellä on kuitenkin toisinaan hyvä pysähtyä ja muistaa, että ihan joka tilanteeseen ”Odotappas, kun otan ensin selfien” -toimitapa ei sovi.

  [​IMG]
  ZenFone Selfie


  Asuksen Ranskan osasto on jakanut Twitterissä kuvan, joka mainostaa yhtiön uutta ZenFone Selfie -puhelinta. Kuva lähestyy aihetta odottamattomasta suunnasta, sillä siinä varoitetaan käyttäjiä riskialttiista selfienottotilanteista.

  Todenpohjaisimpiin vaaratilanteisiin kuuluvat selfien ottaminen junaradalla, pyöräillessä ja ukonilmalla selfietikkua heilutellen. Hieman hullumpia tapauksia ovat selfie villin karhun kanssa, autoa ajaessa ja hypätessä helikopterista supersankarin viitta selässä.

  Luonnollisesti kaikki nämä varoitukset on luotu huumorin varjolla. Ikävä kyllä monet kuvaavat hämmentävän hyvin tilanteita, joihin omakuvia nappailevat ihmiset ovat ympäri maailmaa joutuneet. Junaratakuvaukset ovat aiheuttaneet useille nuorille vaaratilanteita. Yhdysvalloissa selfie käärmeen kanssa johti massiiviseen lääkärilaskuun. Lisäksi tietyt huvipuistot ovat joutuneet kieltämään selfietikut, koska niiden törröttäminen huvilaitteista on aiheuttanut vaaratilanteita. Suosittelemmekin kaikkia muistamaan, että kohtuus kannattaa pitää myös omakuvauksen määrässä – ja eritoten selfieille omistetuissa tilanteissa.

  [​IMG]
  Selfietikut ovat olleet kovassa käytössä Disneylandeissa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju