Pilkoin kanafileitä ronskisti silpuksi.
Laitoin purkkiin Kreikkalaista jogurttia, munanvalkuaisen, maissijauhoa, erilaisia kastikkeita ja mausteita, chiliä, valkosipulia ja vähän ruokasoodaa.
Kanasilput sekaan ja sörsselö päiväksi mureutumaan ja maustumaan jääkaappiin.
Laitoin riisit huuhteluiden jälkeen keittimeen.
Kaivoin vähän lihalientä ja kanalientä pakkasesta esiin.
Paistelin paprikaa ja ihan vähän sipulia ja sekaan osterikastiketta ja tummaa sokeria.
Sörsselöt otin pannulta lautaselle ja samaan pannuun seesamiöljyä ja kanat paistumaan.
Kanat paistui vähän ja heitin sekaan jäiset liemiklöntit, vettä ja mausteita.
Lisäsin maissijauhoja ja soijaa ja chiliäkin.
Sörsselö tasoittui niin lisäsin maissijauhoja ja haudutin pari minsaa.
Juuri ennen tarjoilua heitin sörsselön sekaan pilkottua sipulia.
Ja on muuten hyvää ja kanakin sulaa taas suussa.