MPF:n Kokit

XIII

Omituinen otus
Palaute - 100%
99   0   0
Liittynyt
15.7.2012
Viestit
2158
Reaktiopisteet
3478
Puhelinmalli
Sekakäyttäjä
Miten lahnan savustus poikkeaa lohesta? Olettaisin, että savustusaika on vaan pidempi?
Kauan lahnaa savustetaan?
Itsellä se tehokkaampi Muurikan sähkösavustin ja lohta savustan 30-40min.
Vähän normaalia pitempään oli tuo savustumassa, oisko ollut sen tunnin. Ei pitempään kumminkaan..
 

Sniper

Taas mennään 🏃💼
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.2.2018
Viestit
2334
Reaktiopisteet
7907
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Vähän normaalia pitempään oli tuo savustumassa, oisko ollut sen tunnin. Ei pitempään kumminkaan..
Aika pitkä aika 😮. Mä savustin 1,4 kg villimerilohen fileen pätkää (pään puolelta) 40 min. Tosin sähkösavustin, joten lämpötilakontrollia ei ole.
 

XIII

Omituinen otus
Palaute - 100%
99   0   0
Liittynyt
15.7.2012
Viestit
2158
Reaktiopisteet
3478
Puhelinmalli
Sekakäyttäjä
Aika pitkä aika 😮. Mä savustin 1,4 kg villimerilohen fileen pätkää (pään puolelta) 40 min. Tosin sähkösavustin, joten lämpötilakontrollia ei ole.
Ei tuosta vielä kuivaa tullut, onneksi.
 

krossi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
80   0   0
Liittynyt
15.6.2014
Viestit
3775
Reaktiopisteet
4387
Puhelinmalli
Iphone
Brikkejä ja rapuja:)

20220801_183825.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.1.2005
Viestit
12595
Reaktiopisteet
25594
Puhelinmalli
peruna 4 G
Tänään väsättiin majapaikassa Ilomantsissa pastaa iltaruuaksi. Pannulla paistui kasviksia. Lehtikaalia, herneltä palkoineen, porkkanaa, kanan filesuikaleita, herkkusieniä pilkottuina samoin punasipulia. Palan painikkeeksi valkoviiniä.
Ruokaa maustoin vielä pöydässä suolalla ja mustapippurilla myllyistä.

IMG_20220801_185947.jpg
 

Howler88

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
22   0   0
Liittynyt
14.1.2011
Viestit
5373
Reaktiopisteet
9795
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini & S22 Ultra
Soodalla mureutettua kanaa kiinalaistyyppisesti.
Wokissa myös paprikoita, varhaiskaalia, sipulia, valkosipulia ja nuudeleita paistettuna + chili-valkosipuli wokkikastike.
Päälle koristeeksi @kaßu n pyynnöstä tuoretta jalapenoa. 😁
Nyt on nauta ja kana testattu mureuttaa soodalla ja kyllä aikalailla kiinalaisraflan fiiliksen sillä saa, possua sit ens kerralla.
Hitto miks tätä ei oo tajunnu jo 20v sitten, nyt varmaan seuraavat 20v vedetään sit urakalla.😆
20220802_180414.jpg
 

kaßu

Vuoden foorumilainen 2021, MVP of the 2021
Palaute - 100%
89   0   0
Liittynyt
21.7.2009
Viestit
16341
Reaktiopisteet
28130
Puhelinmalli
iPhone
Soodalla mureutettua kanaa kiinalaistyyppisesti.
Wokissa myös paprikoita, varhaiskaalia, sipulia, valkosipulia ja nuudeleita paistettuna + chili-valkosipuli wokkikastike.
Päälle koristeeksi @kaßu n pyynnöstä tuoretta jalapenoa. 😁
Nyt on nauta ja kana testattu mureuttaa soodalla ja kyllä aikalailla kiinalaisraflan fiiliksen sillä saa, possua sit ens kerralla.
Hitto miks tätä ei oo tajunnu jo 20v sitten, nyt varmaan seuraavat 20v vedetään sit urakalla.😆
Katso liite 195488

Siis kerro lisää tästä soodahommasta👀
 

Howler88

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
22   0   0
Liittynyt
14.1.2011
Viestit
5373
Reaktiopisteet
9795
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini & S22 Ultra
Siis kerro lisää tästä soodahommasta👀
Ei siinä sen kummempaa kun heität soodaa lihan sekaan vähintään muutamaksi tunniksi. Nauta meillä oli soodassa läpi yön mut nyt testattiin kanan kanssa, niin riitti semmonen reilu pari tuntia.
700g pakettiin kanansuikaleita aika vapaalla kädellä "mitaten" ehkä pari ruokalusikallista soodaa, ihan tilkka vettä ja soijaa myös. Pari-kolme tuntia antaa olla soodan siellä ja sitten huuhdotaan lihat hyvin ja ei muuta kuin pannua ja ääntä kohden.
Siitä tulee siis koostumukseltaan sellasta mureaa ja pehmeää kuten kiinalaisissa.

Toi kana oli parempaa, ei ainakaan naudan minuuttisuikaleista kovin hyvä setti tullut. Pitäs olla varmaan vähän parempaa lihaa, mut tota kanaa uskaltaa kyllä suositella ihan perus fileesuikaleista.
 

kaßu

Vuoden foorumilainen 2021, MVP of the 2021
Palaute - 100%
89   0   0
Liittynyt
21.7.2009
Viestit
16341
Reaktiopisteet
28130
Puhelinmalli
iPhone
Ei siinä sen kummempaa kun heität soodaa lihan sekaan vähintään muutamaksi tunniksi. Nauta meillä oli soodassa läpi yön mut nyt testattiin kanan kanssa, niin riitti semmonen reilu pari tuntia.
700g pakettiin kanansuikaleita aika vapaalla kädellä "mitaten" ehkä pari ruokalusikallista soodaa, ihan tilkka vettä ja soijaa myös. Pari-kolme tuntia antaa olla soodan siellä ja sitten huuhdotaan lihat hyvin ja ei muuta kuin pannua ja ääntä kohden.
Siitä tulee siis koostumukseltaan sellasta mureaa ja pehmeää kuten kiinalaisissa.

Toi kana oli parempaa, ei ainakaan naudan minuuttisuikaleista kovin hyvä setti tullut. Pitäs olla varmaan vähän parempaa lihaa, mut tota kanaa uskaltaa kyllä suositella ihan perus fileesuikaleista.

Tämä menee kyl viikonloppuna testiin😍
 

Howler88

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
22   0   0
Liittynyt
14.1.2011
Viestit
5373
Reaktiopisteet
9795
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini & S22 Ultra
Tämä menee kyl viikonloppuna testiin😍
Ennen kun tuut kertomaan, että ei toiminut nii tarkennetaan vielä, että se on ruokasooda joka sen mureuttaa, ”vissyssä” on turha kanoja kylvettää. 🤣
 

ByeByeBye

𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓮𝓷𝓭...
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
14.10.2019
Viestit
10188
Reaktiopisteet
21389
Puhelinmalli
Motorola Edge 30
Ennen kun tuut kertomaan, että ei toiminut nii tarkennetaan vielä, että se on ruokasooda joka sen mureuttaa, ”vissyssä” on turha kanoja kylvettää. 🤣
Mäkin rupesin miettii mitähän soodaa tässä nyt tarkoitetaan. 🤣
 

ByeByeBye

𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓮𝓷𝓭...
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
14.10.2019
Viestit
10188
Reaktiopisteet
21389
Puhelinmalli
Motorola Edge 30
Kuumako vienyt kokkihalut? Pientä hyvännäköistä välinäppästä olet kuitenkin tehnyt viime aikoina 🙂
Mun osaamattomuus ja pettymykset on vienyt kokkailuhaluni elämässäni. 😀 Nää muutamat pikku näpertelyt viime aikoina nyt ollut ihan hyviä (mutta helppoja) kyllä.
 

reynolds

𝕸𝖊𝖘 𝖖𝖚𝖊 𝖚𝖓 𝕮𝖑𝖚𝖇
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.12.2010
Viestit
2689
Reaktiopisteet
7405
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S21 Ultra
Tuoreessa ananaksessa on jokin entsyymi joka mureuttaa myös lihan. Joissakin ananaksissa joita olen syönyt runsaasti on ollut sitä niin paljon, että kieltä ja suuta on poltellut ja suusta on tullut verta.
 
Top Bottom