Mp3 Soittoääni ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Katri, 7/7/06.

 1. Katri

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Omistan puhelimen 6103, ja yritän ladata siihen mp3 soittoääniä. Latasin koneelle Audacity ohjelman ja laitoin sen lisäksi siihen kirjaston millä saa niitä mp3 soittoääniä.

  Sitten menin Mafiin ja yritin sieltä ladata soittoäänen niin siihen tuli virheilmoitus "Tiedostoa ei ole, tai se ei ole Mp3 muotoa"

  Mielestäni on ja kyllä tiedosto siellä pitäisi olla.Minulle ei ole enää yhtään vastauksia eikä konsteja.
  Yritin myös Nokia Pc Suiten kanssa, mutta sekään ei onnistunut, sillä en saanu muodostettua yhteyttä puhelimeni ja koneen välille..jotain varmasti siis puuttuu.

  Osaako joku auttaa? Olisin erittäin kiitollinen.
   
 2. JoXuZ

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/06
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  2
  ootko varma että oli mp3 voi olla että oli myös wma? koita jotain toista kappaletta testiksi :)
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Hmm.. Nyt en täysin ymmärtänyt mitä tarkoitat... Mutta lues noi ohjeet ensin. Luulen ettet osaa käyttää softaa ja asentaa PC suitea.


  Laita kuulokemikrofoni päähäsi. Mieti mitä haluat sanoa. Paina nauhoitusnappia (punainen ympyrä) yläreunan hallintatyökalupalkista (kuva), ja ala puhua. Varmista, että äänilähteenä on mikrofoni. Paina lopuksi stop-nappia (keltainen neliö).

  Kuuntele. Paina play-nappia (vihreä kolmio) yläreunan hallintatyökalupalkista (kuva). Pysäytä kuuntelu Stop-näppäimellä.

  Valitse Tiedosto à Tallenna projekti nimellä… Valitse haluamasi tallennuspaikka ja anna projektillesi nimi. Näin äänitiedosto on myöhemminkin muokattavissa.

  Leikataan tyhjät kohdat pois alusta ja lopusta. Käytössä on hallintatyökalupalkin Valintatyökalu (kuva). Näet ääniaallon kuvasta suurin piirtein mistä puheesi alkaa ja mihin se loppuu. Maalaa hiiren vasen näppäin pohjassa tyhjä ääni alusta ja paina näppäimistöltä Delete. Tee sama äänen loppuosalle.

  Nyt ääninäytteen voi tallentaa verkkoon sopivassa talletusmuodossa. Talletetaan ääni ensin .wav-tiedostona. Wav on yleinen Windowsin äänitiedostomuoto, mutta siinä tallennettaessa tiedostokoko on varsin suuri. Valitse Tiedosto à Vie WAV-tiedostoon. Valitse tallennuspaikka ja sopiva tiedostonimi.
  Tallennetaan sitten ääni .mp3-tiedostona. Mp3 sopii pienen kokonsa vuoksi hyvin verkkoon. Valitse TiedostoàVie MP3-tiedostoon. Valitse tallennuspaikka ja sopiva tiedostonimi.


  Äänen editointi

  Tehdään nauhoittamallesi äänelle muokkauksia, kuten äänen vahvistaminen (normalisointi), nopeuden muuttaminen ja häivytys sekä äänen leikkaaminen ja liittäminen.

  VAHVISTAMINEN: Maalaa hiirellä ääniraita ja valitse EfektiàNormalisoi. Valitse OK. Kuuntele ääni ja peruuta jos ei ollut hyvä muutos (Muokkaa à Kumoa Normalisoi). Hyvin nauhoitetussa äänessa normalisointia ei usein huomaa.

  NOPEUTTAMINEN: Valitse Efekti à Muuta nopeutta. Kirjoita aukeavassa ikkunassa Muutosprosentti-kohtaan esim. 30. Paina OK ja kuuntele ääni. Peruuta ja kokeile uudestaan toisella nopeusasetuksella (esim. -30).

  HÄIVYTYS: Käytä ”verhotyökalua” (kuva), ja vetele hiiren vasemmalla napilla ääntä hiljaisemmaksi. Kokeile.

  Huomaa myös, että jos nauhoitat useampia ääninäytteitä, jokaisesta nauhoituksesta tulee oma ääniraita. Ääntä kuunnellessa ääniraidat kuuluvat päällekkäin. Voit leikata joltain ääniraidalta ääntä toiselle raidalle valintatyökalun avulla: maalaa leikattava alue, valitse MuokkaaàLeikkaa, klikkaa hiirella toista ääniraitaa haluamassasi kohdassa ja valitse MuokkaaàLiitä. Kuuntele

  Talleta lopuksi editoimasi ääni taas .mp3-muodossa.

  Tämän jälkeen sinun on saatava toimimaan se PC suite, en tiedä mitä teet väärin, mutta vaihtoehtoja on niin monta, etten lähde edes arvailemaan. Mutta luulisin että pääset näillä ohjeilla ensin alkuun, miten se oikein toimii ensin.

  http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_QG_PC_Suite_58_fi.pdf

  Siinä on puolestaan jonkun puhelimen pc suite asennusohjetta kehiin heittää... Jos sulla on bluetooth niin tässä toinen linkki.

  http://www.wintel.fi/data/tuki/Nokia_jaSocket_Bluetooth.htm

  Jostain oon kuullu ettei kyseisen puhelimen kaapelin asennus onnistuisi XP:lle, mutta pidän asiaa outona, ajurit puuttuu silloin. Onko sulla ne? Jos ei, hommaa ne.

  Kumma on jos et pääse edes alkuun :)
   

Jaa tämä viestiketju