Mobiili.fi Move to iOS -salaisuus: Apple muunsi vanhan Android-sovelluksen omaksi julkaisukseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen


  Apple julkaisi iOS 9 -käyttöjärjestelmän vanavedessä uuden Android-sovelluksen, jonka tarkoitus on auttaa käyttäjiä siirtämään tietonsa Android-laitteesta iOS-laitteeseen. Move to iOS -sovellus sai aiemmin huomiota alhaisten arvostelujen vuoksi. Nyt olemme saaneet tietää, että kyseessä ei itse asiassa ole edes uusi sovellus.

  Sovelluksen lähdekoodi paljastaa, että Move to iOS onkin vanhan sovelluksen uudelleenbrändäys. Phandroidin mukaan kyseessä on brittiläisen Media Mushroomin Copy My Data -sovellus, joka on jo saatavilla Google Play -kaupassa. Nimensä mukaisesti Copy My Data pyrkii samaan lopputulokseen: käyttäjän tietojen siirtämiseen laitteesta toiseen.

  Nähtävästi Apple on maksanut luvasta hyödyntää Copy My Dataa omiin tarkoituksiinsa, minkä jälkeen sovellus on yksinkertaisesti puettu uusiin vaatteisiin ja saatettu toimimaan Android- ja iOS-laitteiden välillä. Tämän paljastavat useat Media Mushroomin ja Copy My Datan mainitsevat koodirivit, jotka on jätetty Move to iOSissa täysin ennalleen.

  Näin voidaankin sanoa, että Applen ensimmäinen Android-sovellus ei varsinaisesti ole Applen ensimmäinen Android-sovellus, sillä kyse on toisaalla kehitetystä ja jo olemassa olevasta sovelluksesta. Toki tämä ei lainkaan muuta sitä tosiasiaa, että oikein toimiessaan kyseessä on hyödyllinen työkalu käyttäjille, jotka haluavat vaihtaa Android-laitteesta vaikkapa iPhoneen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju