Motorolaniko huoltoon?

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja dille, 9/6/05.

 1. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  Motorola V525:en takuu menee heinäkuun lopussa umpeen. Nyt lähiaikoina puhelimen kanssa on alkanut ilmenemään ongelmaa jos toista. 1. Näppäimet nappavat näyttöön kiinni, josta jää ikäviä jälkiä. Syynä taitaa olla niiden pehmusteiden painautuminen. 2. Volyymia ei saa enään tarpeeksi korkealle. Maximitasollakaan vakiotuuttausta ja matalaäänisen henkilön puhettu tuskin kuulekkaan. 3. Näppäin nro. 6 ei enää ota kunnon kontaktia muihin näppäimiin verrattuna. Kuoriakaan en viitsi avata kun en ole niitä kertaakaan avannut ja taakuukin voi mennä.

  Osaisiko joku sanoa suostuuko Powermill korjauttamaan näitä ongelmia takuun piikkiin. Ja onko mahdollista saada puhelin huollosta takaisin kahden viikon sisällä.
   
 2. s0puli

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/04
  Viestit:
  124
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Monia
  mulla ainakin korjas tollasen, et näppäin otti kosketushäikkää, vein maifoniin, jotka sitten toimitti luurin powermilliin ja soittivat sitten kun oli valmis. nopeammin olisi kyllä selvinnyt viemällä suoraan powermilliin, mutta en sitä silloin tajunnut. että kyllä uskoisin kaiken hoituvan takuusta.
   
 3. zipp

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/05
  Viestit:
  61
  Tykkäykset:
  0
  No jos ei suostu tuollaisia ongelmia TAKUUN piikkiin korjaamaan niin valitusta vain kuluttajaasiamiehelle.
   

Jaa tämä viestiketju