Mobiili.fi Motorolan uutuuspuhelimen lisävarusteet hurjan hintaisia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Yksi mielenkiintoisimpia erikoisuuksia Motorolan viime viikolla esittelemissä Moto Z- ja Moto Z Force -puhelimissa ovat niiden Moto Mods -lisävarusteet. Puhelimiin magneeteilla kiinnittyvät lisäosat tuovat puhelimiin esimerkiksi lisäkaiuttimen, projektorin tai lisää virtaa. Aivan edullisia ne eivät kuitenkaan ole.

  Motorola ei ole vielä kertonut Moto Modsien virallisia hintoja, mutta tarkkaavaisimmat ovat jo huomanneet hintojen ilmestyneen amerikkalaisoperaattori Verizonin sovellukseen. Sovelluksen mukaan hinnat Yhdysvalloissa ovat seuraavat:

  • Insta-Share Projector 299 dollaria
  • JBL SoundBoost 79,99 dollaria
  • TUMI Power Pack 89 dollaria
  • TUMI Power Pack langattomalla latauksella 99 dollaria
  • Kate Spade Shell 79 dollaria
  [​IMG]
  Moto Z Insta-Share Projector


  Esimerkiksi 89 dollarin hintainen Power Pack tarjoaa lisävirtaa 2200 milliampeeritunnin verran, ja vaikka se suoraan puhelimen takakuoreen kiinnitettynä varmasti onkin kätevä käyttää, saa erillisellä lisäakulla paljon enemmän varavirtaa paljon huokeammalla hinnalla.

  Vastaavasti myöskään 300 dollarin projektorikuoren ominaisuudet eivät juuri päätä huimaa, jos sitä vertaa markkinoilta löytyviin vastaavan hintaisiin taskuprojektoreihin. Insta-Share Projector tarjoaa tarkkuudeltaan 854×480 pikselin kuvan, sen kirkkaus on 50 lumenia ja 1 100 milliampeeritunnin sisäisellä akulla projektori toimii noin 60 minuuttia.

  Moto Modsien Suomeen tulosta ei vielä ole tietoa, mutta odottaa sopii, että euromääräiset hinnat kirjoitettaisiin vähintään yhtä suurilla numeroilla kuin edellä luetellut dollarihinnat.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju